Oletko kiinnostunut yhteistyöstä kanssani?

Omaan yhdeksän vuoden blogikokemuksen ja näiden vuosien aikana olen tehnyt lukuisia yhteistöitä niin pienien kuin suurien yritysten kanssa. Muistat minut ehkä Bella-blogeista, vierailustani Anna-lehden bloggaajana tai vuonna 2015 pyörineen matkablogin takaa.

Tunnen blogikentän hyvin ja olen vuosien varrella säilyttänyt oman linjani laadukkaana aikuisen naisen kokonaisuutena. Lukijani ovat pääasiassa työssäkäyviä naisia iältään 30-45 -vuotta. Panostan visuaalisuuteen ja haluan olla sekä oikeellinen että luotettava tiedon- ja inspiraationlähde. Yhteistyöni teen huolella ja koen erityisen tärkeäksi, että brändit sopivat blogiini, sillä uskon, että vain siten yhteistyö tuo parhaan mahdollisen tuloksen.

Haluan tarjota lukijoilleni innostavan ja laadukkaan lukukokemuksen, ja yhteistyökumppaneilleni kohdennetun sekä huolella laaditun yhteistyökokonaisuuden. Ota yhteyttä ja räätälöidään juuri sinulle sinun tuotteillesi tai palveluillesi sopiva yhteistyö!

Hyödynnän yhteistöissä myös blogini some-kanavia ja videoiden tekeminen on mahdollista.

– Anna-Maria Arjasto –
secretwardrobe (@) windowslive.com

 

Yhteistyöreferenssejä:

Vitabalans, Raiski, Rauman Kaupunginteatteri, Kauppakeskus Kluuvi; H&M beauty -myymälä, Marks&Spencer, Cilla’s*, Jurlique*, Myssyfarmi, Jolie*, Bellapuoti*, Sunglasses Shop, Holiday Club*, Visit Tallinn, Instrumentarium*, LUMENE (True Mystique mascara + True Passion huullipunat), Siluetti Spa*, Lahti 2017*, Viaplay, ACO*, Pivo*, Tizziana*, Tosti Asti -kuohuviini*, Yotuel*, Sony, Unikulma*, Change-alusvaatteet, IVANA Helsinki, Biozell*, NIVEA, Emmy 2nd hand, Fashionstore, Hestra, KappAhlNiemi -muuttopalvelu ja monta muuta.
*useampi postaus