Yhteistyössä Cilla’sin kanssa.

Aika menee nopeasti. Siitä kun muutin city-yksiööni meren äärelle on kulunut jo yli puoli vuotta, tarkalleen ottaen seitsemän kuukautta, ja samassa ajassa sisustus on pikkuhiljaa saanut muotoaan. Vielä on työsarkaa jäljellä, mutta askel kerrallaan. Olen huomannut, että muutaman vuoden tauon jälkeen olen taas innostunut sisustamisesta, sillain ihanalla tavalla.

Ehkä kun kyseessä on erittäin kompaktin kokoinen koti, vain minun paikka, suhtautuu siihen jotenkin eritavoin. Kokonaisuutta rakentaa vain itselleen, sellaiseksi, jossa juuri minä viihdyn. Tilaksi, jonne on aina ihana palata ja jonne haluaa kutsua myös läheisiä. Ja kokonaisuushan muodostuu yksityiskohdista. Pieneen asuntooni ei valtavaa määrää kalusteita mahdu, mutta esineet rakentavat tunnelman, siksi niillä on kokoaan isompi merkitys.

cillas helsinki 1

Yksi ihanimpia sisustuskauppoja Helsingissä on Hietalahdentorin kupeeseen Alppilasta muuttanut Cilla’s. Cilla’sin nettikauppa on ollut itselle tuttu jo pidempään, mutta kivijalkamyymälä on tullut tutuksi vasta kesän alussa avatun komihuoneisen lifestyle-kokonaisuutensa kautta.

Ei Cilla’s toki ole pelkkä sisustuspuoti tai inspiraation lähde, sieltä löytyy myös vaatteita ja asusteita. Koruista Hipanemaa ja huiveista Becksöndergaardia ja jalkineissa Supergan tennareita. Ja oma kulma myös miesten vaatteille, asusteille ja kosmetiikalle.

Niin se kosmetiikka. Valikoimasta löytyy Kure Bazaaria (joka muten on ihan huippua, omistan vaikka kuinka monta Kuren lakkaa), Supermoodia, Mia Höytöä ja Yarok, muutamia mainitakseni.

cillas helsinki 8cillas helsinki 3 cillas helsinki 35cillas helsinki 10 cillas helsinki 38cillas helsinki 12cillas helsinki 15

Cilla’sin omistajan hurmaavan Cillan sanoin: ”Syömällä hyvää, hyvässä seurassa ja kauniissa ympäristössä tullaan onnellisemmiksi!”. Pidän ajatuksesta, sillä siitähän hyvä olo koostuu, pienistä asioista osana kokonaisuutta, mitä itselle arjen estetiikka kaikessa yksinkertaisuudessaan on. Se on sitä, että voi aamulla herätä kauniista lakanoista ja juoda aamukahvin nätistä kupista. Nautintoa kauniista kodista ja vaatteista, jotka tuntuvat hyviltä.

Olen saanut kuulla kuittailua valtavasta määrästäni koristetyynyjäni. Eihän niitä kuulemma niin paljon tarvitse. No ei tarvitsekaan, mutta kuinka ihanaa on hypätä sänkyyn, joka on täynnä pehmeyttä? Makoilla läppäri sylissä tyynykasan keskellä? Se ei ehkä ole käytännön vaatimus, mutta omassa arjessa sille, miltä asiat tuntuvat ja näyttävät on merkitystä. Estetiikan kaipuu.

On helpompi rentoutua kauniissa ympäristössä. Ja mitä tyynyihin tulee, yksiössäni on nopealla laskutavalla 12 sisustustyynyä, mutta olen silti sitä mieltä, että aina on tilaa vielä yhdelle.

cillas hki 1cillas hki 2cillas helsinki 30cillas helsinki 31cillas helsinki 34

Suurin osa Cilla’sissa myytävistä tuotteista on joko ekologisesti tuotettuja, raaka-aineiltaan kestävän kehityksen mukaisia tai työllistävät kehitysmaiden asukkaita. Yksi hyvä syy lisää shoppailla kauneutta kotiin, tai päälle.

Vaikka itseä Cilla’s alkoi alun perin kiinnostamaan sisustajan mekkana, sisustusjulisteet taisivat olla ensimmäin kiinnostukseni herättäjä, ja viipyilen lähinnä kodintavaroiden äärellä, niin viime kerralla löysin myös vaatteet. Pehmeää puuvillaa, kaunista pellavaa ja sadetakkeja. Kaunista hiekanväristä puseroa pyörittelin pitkään ja huivin olin lähes jo nappaamassa ostoskoriin, kunnes muistin juuri laittaneeni tilaukseen yhden pitkään haikailemani huivin.

Niinpä päädyin tälläkin kertaa vain sisustustavaroihin, vaikka on putiikissa tullut poikettua ihan vain katselemassakin. Toissa kerralla ostin ilokseni The Adventure begins -tekstiä kantavan mukin, jonka ystävän kanssa puhuttiin sopivan vaikka haaveissa olevalle yhteiselle reissulle. Mutta sitä ennen se käy vaikka teemukista kotona. Nyt täydensin kotiani kahvilaseilla ja sen sellaisella, mutta niistä lisää myöhemmin!

cillas helsinki 19cillas helsinki 27cillas helsinki 26cillas helsinki 32

Cilla’s

Lönnrotinkatu 39, 00180 Helsinki
Avoinna:
ma-pe klo 10.00 – 18.00
la klo 10.00 – 16.00

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Olipas ihana sisustus puoti ja oliko sillä netti kauppakin.

Vastaa

Cilla’s on kyllä ihana! Ja tosiaan, myös nettikauppa löytyy :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.