Olen viettänyt viimeiset kolme päivää kotona satunnaisia lähikaupassa pyrähtämisiä lukuun ottamatta, mutta siitä huolimatta olen hädin tuskin ehtinyt pyörähtää blogin äärellä. Nenä kiinni läppärissä sen sijaan olen ollut, mutta kaikkia muita asioita hoitaen.

Huomaan pikkuhiljaa hivuttaneeni kotitoimistoani sohvalta keittiön pöydän ääreen, mikä on huomattavasti ergonomisempi vaihtoehto, se ei kuitenkaan ole ollut se ensisijaisesti pöydän ääreen vetävä tekijä vaan olen havainnut, että kyseessä on kotimme valoisin kohta. Eli näinä harmaina päivinä juuri ikkunan vieressä sijaitsevalle keittiönpöydälle on laskeutunut oikeastaan ihan kivasti kirkkautta ja se on antanut energiaa kaiken sisällä kökkimisen kohdalla. Enkä voi valittaa siitäkään, että kahvikone on vain kurkotuksen päässä, eli oikeastaan siinä on kaikki mitä tarvitsen.

miss etoile 5miss etoile 2miss etoile cup

Oikeasti tärkeiden juttujen ohella pöydälle on kertynyt kaikkea muuta kivaa, mutta vähemmän tärkeää, kuten hiusklipsuja, inspiroivia lehtiä ja kameratarpeita. Ohessa näin talvikautena (vai joko kevätkausi on virallisesti alkanut kun maaliskuukin jo on?) tuiki tarpeellinen käsivoide. Kahvinjuonnin ja työnteon ohessa olen lakkaillut kynsiä, kuten kunnon toimistossa kuuluu, heh.

Mainitsinkin jo, että olen todella tykästynyt Lumenen Gel Effect lakkoihin ja viimeisen viikon olen ihastellut kynsissäni sävyä Valkeat illat*, jota ensin luulin beigeksi mutta lähempi tarkastelu osoitti, että se onkin hennon pastellinen sävy, joka valosta riippuen näyttää joko uturoosalta tai vaaleanliilalta. Kummin vain, mielettömän kaunis silti! Huomatkaa myös uusi kahvikuppini*, joka syrjäytti ihanuudellaan vanhani. Sain sen Twiningsilta ja on oikeasti teekuppi, mutta omassa käytössä taipuu sujuvasti molempiin tarkoituksiin!

miss etoile 8kotitoimistomiss etoile 06    *saatu blogin kautta

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

14 comments

Vastaa

Toi kuppi on niin <3!!! Muutenkin ihan superkauniit kuvat, ihanan keväiset pastellivärit :)

Mun on pitänyt kokeilla noita Lumenen Gel Effect-lakkoja siitä lähtien kun ne tuli, mutta en vieläkään ole saanut aikaiseksi. Levittyykö ne hyvin? Lumenen lakoissa on ihania sävyjä, mutta niiden normilakkojen levittyvyys on ainakin omissa kynsissäni sen verran huono, että en ole hankkinut kuin yhden aina silloi tällöin testiksi. Peittääkö nuo kunnolla, kuten voisi kuvitella? Mulla on ärsyttävän uurteiset kynnet ja normi-Lumenella uurteet jää näkyviin rumasti (mutta esim. Essie, OPI ja Dior kyllä toimii).

Vastaa

Oi kiitos!! Tämä muki on kyllä todella ihastusta, kupit kiilasivat hetkessä suosikkiastioikseni ja ovat olleet nyt päivittäisessä käytössä :)

Mulla on ollut ihan sama juttu, en ole aimmein Lumenen lakkoja käyttänyt enkä niistä muutenkaan pahemmin perustanut, mutta nämä Gel Effecit ovat tehneet asiaan muutoksen, eli mun mielestä ovat selvästi parempi kuin kyseisen merkin ”tavislakat”. Levittyvyys on hyvä, värimaailma tosi kaunis, kuivuvat kivasti ja pysyvät hyvin – uskallan verrata OPIin, joka on omia suosikkilakkamerkkejäni, Essiestä ja Diorista sen sijaan en omaa kokemusta :)

Vastaa

Itsekin olen koukuttunut Lumenen geelilakkoihin – tuo on kyllä todella herkullinen sävy! Ja voi kuinka symppis kuppi, tuota käyttäessä tulee varmasti pakostikin hyvälle tuulelle :).

Vastaa

Kiva kuulla, että tykkäät kanssa! Aiemmin en juuri käyttänyt Lumenen lakkoja, mutta näiden geelilakkojen tullessa kuvioihin käyttö on lisääntynyt räjähdysmäisesti, värimaailma on niin ihana ja pysyvät mainiosti :) Ja kiitti, tämä muki on kyllä niin herkullinen!!

Vastaa

Olen aina inhonnut eriparisia kahvikuppeja, mutta nyt olen alkanut lämmetä ajatukselle omasta söötistä aamukahvimukista :D Ehkä vaaleanpunainen voisi olla tarpeeksi söpö piristääkseen aamujani? Tämä sinunkin kuppisi on kyllä aivan ihanan näköinen!

Vastaa

Hihi, mulla on ollut aina vähän sama :) Nykyään oma kahvimuki saa olla erilainen (tosin mielellään sekin parillisena), mutta muuten en kaipaisi keittiön kaappia täyteen eriparisia astioita :)

Vastaa

Ihania keväisen valoisia kuvia. Tuo muki on kyllä niin suloinen. Itselläni on geelit kynsissä, mutta aina noita lallapulloja katsellessa alkaa tehdä mieli kokeilla ja vaihdella värejä. Mutta tiedän itsestäni, että se innostus hiipuu siihen kun lakat lohkeilee ja katoaa kynsistä. Laiskuus, mikä ihana tekosyy :)

Vastaa

Oi kiitos! Voih, tiedän tunteen! Aina kun mulla on ollut geelit/rakennekynnet, olen haikaillut eriväristen lakkojen perään, mutta toisaalta taas muutaman päivän välein lakkaa vaihtaessani muistelen kaiholla niitä aikoja kun kynnet pysyivät kauniina pitkään :)

Vastaa

Aivan ihan teekuppi! :) Tiedätkö, saako näitä ostettua jotain kautta?

Vastaa

Eikö olekin! Kyseessä on tämä kuppi: http://www.twinings.co.uk/teaware/miss-etoile/miss-etoile-eyes-mug ja nyt en yhtään osaa sanoa toimittaako tuo kyseinen sivusto Suomeen, mutta jos ei, ehkäpä googlaamalla voisi selvitä jokin toinen (netti)kauppa, josta löytyisi :)

Vastaa

Nuo Lumenen geelilakat ovat kyllä niin kauniita kaikki, tuokin aivan ihana sävy.

Vastaa

Niin on, värimaailma on yllättänyt kerta toisensa jälkeen ja olen löytänyt nyt vuoden aikana niistä tosi monta mielusita sävyä :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.