Perjantai valkeni epävakaana ja häilyvän ilman sekä työviikon jälkeisen laiskotuksen iskiessä päätettiin skipata Flow ja viettää rauhallinen ilta kotona. Olin aiemmin viikolla repäissyt talteen mielenkiintoisen pastaohjeen lehdestä, ja koti-ilta tuntui mitä loistavimmalta tilaisuudelta kokeilla sitä.

Kesä on kulunut taas niin äkkiä, että parvekkeen viihtyisyyden lisäämisprojekti on jäänyt vaiheeseen, eikä siihen ole niin kovasti huvittanutkaan panostaa kun asumiskuviot ovat eläneet ja kuviot hakeneet suuntaansa. Pientä edistystä on kuitenkin sitten alkukesän saatu parvekkeellakin aikaan, joten päätimme käyttää yhden näistä vähenevistä kesäilloista hyväksi ja kattaa illallisen parvekkeelle. Juuri sopivasti aurinkokin kurkisti pilvien takaa kun tarjoiluvuoka kannettiin pöytään, ja niinpä saimme nauttia onnistuneesta kesäisestä pasta-annoksesta kauniissa ilta-auringossa. Auringon ilmestymisestä huolimatta päätin silti sytyttää kynttilät lyhtyihin, jotka yleensä ovat käytössä lähinnä pimeään vuodenaikaan. Vaikka tuli ei pystynytkään kilpailemaan auringon hehkun kanssa, toi se silti pientä ekstratunnelmaa iltaa.

illallinen parvekkeella 4illallinen parvekkeella 19illallinen parvekkeella 01illallinen parvekkeella 17illallinen parvekkeella 11illallinen parvekkeella 7

Vaikka parvekkeella vaihtelun vuoksi syöminen olikin ihanaa, ei tänään enää illallisteta kotona, vaan ihan näillä hetkillä suuntaamme eteläiseen Helsinkiin ja ruokailemme merellisissä maisemissa Liuskaluodolla ystävien kanssa. Ja kuin tilauksesta, aurinkokin pilkottelee taas pilvien lomasta! :) Mukavaa lauantai-iltaa kaikille!

Katso myös nämä

5 comments

Vastaa

Hei, kuulostaa mukavalta :) voisitko laittaa pastan ohjeen?

Vastaa

Mukavaa vaihtelua kyllä, parveruokailu täytyy tehdä toistekin nyt kun kesää on vielä jäljellä :) Oi juu, toki! Pastaohje tulee pikimmiten, yritän ehtiä huomenna julkaisemaan, mutta viimeistään tiistaina :)

Vastaa

Onpa kauniisti sisustettu ja ruoka näyttää herkulliselta! :)
Joskus rauhalliset koti-illat ovat parhaita.

Vastaa

Oi, kiitti! Itse rakastan rauhallisia koti-iltoja ja hyvää ruokaa – erinomaista ja yksinkertaista akkujen latailua työviikon jäljiltä! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.