On helppo hämmentyä kun herää viikonloppuna puoli ysiltä, eikä oikein osaa enää olla sängyssä paljoa pidempään. Ero on suuri verratuna viikon takaiseen, jolloin yhdeltätoista nouseminen tapahtui hitaasti ja vaivalloisesti, ja herätyksestä toipuminen vei melkein sen toiset pari tuntia. Huomaa, että arki alkaa tekemään tehtäväänsä. Mutta parempi näin päin, onpahan enemmän päivää edessä ja jaksaa tehdä jotain jo heti aamusta, kuten vaikkapa päivitellä blogia. :)

Ei voi olla huomaamatta, että syksy on ilmestynyt kauppoihin. Onhan se varmaan hiipinyt sinne jo aiemmin, mutta reissatessa ja viikon ihan vain erakoillessa olen ollut täysin tietämätön mitä sillä rintamalla tapahtuu. Nyt viikon aikana on tullut pyörähdettyä muutamassa ketjukaupassa, ja värimaailma on kyllä muuttunut sitten edellisten shoppailukertojeni. Tummat väsyt ovat vallanneet hyllytilaa ja kaiken väri-iloittelun jälkeen näyttävät houkuttelevilta. Erityisen tyytyväinen olen viininpunaisesta, siihen kun hurahdin jo viime talvena. Sitä näyttää olevan nyt tarjolla vaikka kuinka, ja myhäilen tyytyväisenä. Tosin, se tarkoittaa myös sitä, että kohta katukuvakin on viininpunainen, mutta mieluummin se kuin synkemmät sävyt.

viininpunaisia koruja

Viininpunainen on ilmestynyt myös koruihin,  yhdessä jos toisessakin koruvalikoimassa näyttää olevan ainakin jotain viininpunaisesta, enkä minä väriin ihastuneena osannut pitää sormiani irti muutamasta viininpunaisesta korusta. Muhkea muovihelminen kaulakoru löytyi Glitteristä, kuten myös rannekoru, ja viininpunaiset sulkakorvikset taas ovat Bikbokin valikoimaa.

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Ihan täydellinen tuo kaulakoru kyllä! :)

Vastaa

Kiva kuulla, että tykkäät kanssa! Olen niin hurahtanut viininpunaiseen, että sitä taitaa nyt löytyä kaapista vähän kaikesta; kengistä laukkuun, vaatteista meikkeihin ja nyt myös koruissa :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.