Viime aikoina olen ajatellut paljon kesää. Ehkä sen sai aikaan hetken kestänyt kevät, jona ehdin jo uskoa, että talvi on jäänyt taakse. Mutta sieltä se tuli kuitenkin vielä, hetkeksi. Ajatukset jäivät silti kevätoloon. Huomasin, kuinka käsittämättömän ihanalta tuntui kuivat kadut ja valo, jota toki näinä pakkaspäivinäkin riittää. Sen jälkeen tuntui enää vaikealle pukeutua talvitakkiin ja koko eteinen mustine kenkineen ja villahuiveineen näyttää ja tuntuu pelkästään ummehtuneelta. En malta odottaa, että saan pakata kaiken sen syvälle kellarin uumeniin.

Noina keväthetkinä hurahdin ajatukseen kesästä niin, että tilasin Lindexin alesta hellemekon ja & Other Storiesilta peräti kaksi korikassia.

Olen menneinä kesinä huomannut, että korikassit ovat mitä parhaimpia seuralaisia niin kotikulmilla kuin reissuillakin, joten uskalsin jo luottaa siihen, että niin kookkaammalle kuvioidulle korikassille kuin sirommalle pyöreälle kesäkassille tulee kyllä käyttöä. Nyt vain enää pitäisi malttaa odottaa siihen kesään. Vaikka tällä hetkellä lumettomuus ja plusasteet riittäisivät.

Kesä on pyörinyt myös paljon mielessä suunnitelmien puolesta, oikeastaan tulevaa kesää olen jollain tasolla suunnitellut jo tammikuun alusta, mutta nyt kesäkuukausien lähetessä ymmärtää, että ajatuksia olisi hyvä tuoda ihan käytännön tasolle ja miettiä, mikä on mahdollista niin budjetillisesti kuin pidemmät ja isommat tavoitteet huomioiden. Onneksi näin täysin valolla käyvälle ihmiselle pidentyneet päivät tarkoittavat ihan suoraan sitä, että jaksaa myös tehdä ja ajatella enemmän, joten eiköhän kesänkin suunnitelmat löydä toukokuuhun mennessä paikkansa.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.