Malaga oli pullollaan putiikkeja ja jo itsessään varsin kohtuullisia hintoja on hivuttanut entistä alemmaksi alennusmyyntien aika ja vieläpä oikein hyvät alennusprosentit. Ostettavaa siis löytyisi vaikka kuinka, ja erityisesti mies on ollut innoissaan alesta ja hyvästä miestenvaatteiden tarjonnasta. Saavuimme juuri Granadaan ja ensimmäinen tokaisu hotellihuoneeseen päästyä oli; ”mennäänkö shoppailemaan?”. Itse olin samaan aikaan viritellyt mielessäni iltakävelyä historiallisten monumenttien katveeseen. Myönnettävä kyllä on, että toki mielelläni itsekin vilkuilen kauppojen tarjontaa ja bongailen kivoja asukokonaisuuksia katukuvasta, täällä kun on mistä inspiroitua.

Mies odotti matkalta erityisesti Massimo Duttia, jonka kuulemma on huhuttu Suomeenkin olevan tuloillaan, ja itsekin olen siinä imussa eksynyt Duttin klassisia vaatteita hypistelemään ja alehyllyjä silmäilemään. Eikä onnistunut putiikista poistuminen minultakaan tyhjin käsin, bongasin alemerkintöjen katveesta kauniin klassisen ruskean nahkakäsilaukun, juuri sen värisen, millaisen perään olen jo jonkin aikaa haikaillut. Ostosta ei tarvinnut miettiä sekunnin murto-osaa kauempaa, se oli siinä, uusi arkilaukkuni, joka oli pakko ottaa käyttöön heti. Ihastusta ja iloa yhden asustetarpeen täyttymisestä. :)

massimo dutti laukku 1

Katso myös nämä

13 comments

Vastaa

Granada on aivan ihana paikka! Siellä pidin aivan erityisesti Alhambrasta, jonne varmaan tekin menette tutustumaan? :) Suosittelen! :) Ja sitten siellä oli joku aivan ihana pikkukylpylä, harmi, kun en muista nimeä. Granadan kadut olivat kauniita, houkuttelivat kävelemään ja tutkimaan. :)

Vastaa

Oi, ensikosketus kaupunkiin on kyllä tehnyt vaikutuksen – keskusta on täynnä upeaa arkkitehtuuria ja kaupungin kaduissa on tunnelmaa! En malta odottaa, että kohta pääsen tutustumaan kaupunkiin vielä paremmin, ja tarkoitus on ehdottomasti tänään vierailla myös Alhambrassa :)

Vastaa

Ps. Ai niin, todella ihana laukku! :) Yksinkertainen, muttei liian ja kivat yksityiskohdat. :) Kiva, että laukku löytyi. Toisaalta olisi ollut ihme, jos ei olisi löytynyt, kun on nyt ne alennuksetkin… ;)

Vastaa

Hih, kiitti! Niinpä, samaa mieltä, laukku on klassinen, muttei kuitenkaan tylsä – povaan tälle valtavan määrän käyttökertoja! Täällä on kyllä otolliset mahdollisuudet tehdä löytöjä, vähän harmittaa, että ostin ylipäänsä mitään alkukesän aikana, enkä säästänyt kaikkea liikenevää matkaostoksia varten ;)

Vastaa

Täydellinen! Mitä maksoit? Pakko kysyä, että tiedän, voiko haaveilla. ;)

Vastaa

Kiitti! Olen kyllä niin muikeana ostoksesta, että :) Ja hinta ei ollut nahkalaukusta paljon mitään – alennusten jälkeen maksettavaa jäi vajaa 70 euroa. :)

Vastaa

Mitämitä? Oijoi! Voi kun itsekin pääsisi vastaavien edullisten laukkuapajien ääreen… Tuo löytämäsi yksilö on kyllä todella upea!

Vastaa

Täällä on kyllä vaikka mitä, ja voi että, nämä alennukset! En ymmärrä miten en tullut ajatelleeksikaan, että alennusmyynnithän ovat lomamme aikaan käynnissä myös täällä :) Löytöjä voisi siis tehdä vaikka kuinka, mutta yritän vältellä kauppoihin sukeltamista vielä, sillä reissua on niin paljon edessä, että ehkä parempi tehdä ostoksia vasta viime metreillä.

Vastaa

Oi hitsi..tosi ihana laukku! Tollasen kyllä ottaisin ja ostaisin heti jos jostain löytyisi!

Vastaa

Tosi nätin laukun löysit! :)

Vastaa

Kiitos! Olen oiiikein tyytyväinen alelöytööni :)

Vastaa

Ihana laukku!
Voi kun Massimo Dutti saataiskin tänne meille joskus!

Vastaa

Kiitos! Voi niinpä, toivottaisin ketjun kyllä enemmän kuin tervetulleeksi meidänkin kulmille :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.