Terkut keväisen kauniista Roomasta! Olin kunnianhimoinen ja lähdin neljän vuorokauden reissulle pelkin käsimatkatavaroin, eikä edes minimatkalaukun vaan pelkän repun voimin. Päätös siis siivitti repun hankintaa ja vielä muutamaa päivää ennen lähtöä seisoin tuskastuneena Partioaitan Fjällrävenin hyllyn äärellä ja yritin saada päätöstä aikaan. Lopulta päädyin epätoivoisena lähettämään Elsalle kuvia eri vaihtoehdoista, ilman apua olisin saattanut kävellä ulos tyhjin käsin.

Olin sentään päässyt jo niin pitkälle, että todennut Kånkenin olevan tähän hätään se järkevin hankinta, mutta aloin empimään vielä valikoiman äärellä – vaihtoehtoja oli ihan liikaa!

Lopulta päädyin versioon, jota ei alkuperäiseltä harkintalistaltani löytynyt, nimittäin Re-Kånkeniin. Se on kierrätetyistä muovipulloista ja tuntui siinäkin mielessä hyvältä valinnalta. Tokihan nahkayksityiskohdilla viimeistelty versio oli upea, mutta tuntui melko naurettavalta maksaa pelkästään siitä kuutisenkymmentä euroa ekstraa. Niinpä päädyin tähän ja toistaiseksi olen ollut oikein tyytyväinen! Reppu on superkevyt ja pääsin kuin pääsinkin matkaan sen voimin. Saa tosin nähdä, miten käy palatessa jos päädyn tekemään yhtään ostoksia…

Katso myös nämä

8 comments

Vastaa

Hyvää matkaa

Vastaa

Kiitos! :)

Vastaa

Minäkin olen tottunut matkaamaan pienin matkatavaroin, mutta pelkästään reppu on jo aikamoinen saavutus…. siihen tuskin pystyisin

Vastaa

Heh, tuo olikin melko villi veto itseltäkin, mutta näin jälkeenpäin ajatellen onnistui yllättävän hyvin ja aion jatkossakin yrittää suoriutua vastaavan tyyppisellä varustuksella. Helppoa kun on vähän mukana kuljetettavaa! :)

Vastaa

Hei.
Mielenkiinnolla kuulisin, mitä kaikkee sait reppuun pakattua. Tuntuu uskomattomalta reppu ja 4 pv. Varmaankin oli käsilaukku vielä olalla.
t. Kirsi

Vastaa

Kommenttisi innoittamana päätin avata laukun (tai siis repun, heh) sisällön tarkemmin, postaus tulee joko tänään tai viimeistään huomenna! :)

Vastaa

Mä kans veikkaan että joku lisälaukku sulla täytyy olla, edes minä en kykenisi pelkän pienen repun kanssa reissuun! :o
Mutta tämän sinun reppumetsästyksesi ansiosta/vuoksi mä olen alkanut myös etsiä itselleni sopivaa reppua nettikaupoista. En tiennyt tarviivani sellaista, mutta nyt kun olen valikoimia vertaillut niin olen lähes vakuuttunut että kyllä mulla pitäis yksi koulurepun kokoinen ja tietynvärinen/-näköinen selkäreppu kuitenkin olla…

Vastaa

Hih, oli mulla se Marc Jacobsin käsilaukku mukana – sinne sai näppärästi ujutettua kameran :)

Reppu oli kyllä mainio hankinta ja nyt jo ihmettelen, miten olenkaan pärjännyt ilman tällaista kompaktia cityreppua. Edelleen kyllä nahkainen ns.siistimpi reppu houkuttelee, joten ehkä jossain vaiheessa vielä hankin sellaisenkin :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.