Eilen kirjoittelin yleisesti huivien käytöstäni ja siitä intoutuneena haluan vinkata ihan huipusta huivilöydöstä jonka tein viikolla, nimittäin Etceteran paisley-kuosisesta neliöhuivista. Huivi oli ihastusta ensisilmäyksellä ja se vastaa kaikin puolin kriteereitäni, mikä tekee siitä jo lähtökohtaisesti mukavan monikäyttöisen. Materiaali on miellyttävä ja kauniisti laskeutuva, ja koko täydellinen (140x140cm). Sen lisäksi kuosi sekä värimaailma on mieletön.

En ole vielä ehtinyt käyttää huivia, mutta olen mallaillut sitä monen kanssa ja se sopii ihanasti niin nudeväreihin kuin tummiin sävyihin, puhumattakaan sellaisista väripareista kuin konjakki, harmaa ja burgundy. Täydellinen syyshuivi siis, joka kuitenkin aivan varmasti toimii myös ympärivuotisessa käytössä. Tulipa hehkutusta, mutta olen myyty – mielestäni kovin kaunis ja käytännöllinen huivi, juuri sellainen, jonka kaltaisilla mielelläni täyttäisin huivilaatikkoni! Olenkin jo jonkin aikaa kaipaillut edellisessä postauksessakin nähdylle tummanpunaiselle Furlan huiville kaveria, eli muuten vastaavaa, mutta eriväristä, joten tämä tuli eteen kuin tilauksesta!

etcetera scarfHuivia näyttää löytyvän mm. täältä Stockan nettikaupasta, mutta alkujaan törmäsin siihen keskustan tavaratalossa ja huivi olikin ehdottomasti enemmän edukseen livenä.

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Onpas kaunis huivi. Tykkään itsekin isommista huiveista, en jotenkin osaa sitoa pieniä mitenkään kivasti.

Vastaa

Kuulostaapa tutulta, ihan sama juttu mulla! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.