Tai kuten sanonta olisi oikeellisempi minun kohdallani, pulla rusinoista, en nimittäin voi sietää rusinoita ja kaivelen ne ulos mikäli sattuu sellainen katastrofi käymään, että niitä pullasta (tai mistä tahansa muualta) löytyisi. Mutta en viilaa pilkkua sen enempää, vaan vedän aasinsillan rusinoista ja pullista näihin päiviin, sanonta kun tuli mieleen miettiessäni viime päivien pukeutumista, on nimittäin sellainen fiilis, että nyt jos koskaan voi poimia parhaat palat eri vuodenaikojen pukeutumisesta! Niinpä eilen kun suunnattiin kaupungille, yhdistelin kesä- ja syysvaatteita mieleiseksi komboksi ja asussa kohtasivatkin keveät sandaalit ja erittäin syksyinen ruutuhuivi, jonka kietaisin hartioille ponchon tapaan. Eikä ollut kylmä tai kuuma, vaan juuri sopiva!

poncho 5ruudullinen poncho 2poncho 46poncho 35ruudullinen poncho 1ruutuponcho 11Mekko: Lindex / Ruutuhuivi: Lindex / Vyö: Nini’s / Sandaalit: Coccinelle / Laukku: Marc Jacobs

Katso myös nämä

27 comments

Vastaa

Tää on ihan SUPERMAGEE asu! <3

Vastaa

Ihanaa, että tykkäät!! <3 <3

Vastaa

Ihana kokonaisuus!

Vastaa

Kiitos kovasti! :)

Vastaa

Ihana punaisen ja harmaan syksyinen kombo! tykkään!

Vastaa

Oi kiitos!! <3

Vastaa

Täydellinen asukokonaisuus! Oletko milloin hankkinut tuon mekon? Vieläköhän sitä löytyisi Lindexiltä : )..

Vastaa

Kiitos ihana! Ostin tämän viime perjantaina Hakaniemen Lindexistä ja ainakin silloin siellä oli vielä useampi jäljellä. Juuri kurkkasin nettikauppaa ja sieltä näyttäisi olevan loppuunmyyty, mutta liikkeistä voisi kuvitella olevan vielä mahdollisuus löytää (etenkin ehkä niistä vähemmän ruuhkaisissa) :)

Vastaa

Ihana mekko! Onko tuo ihan vasta ostettu Lindexiltä, vieläköhän löytyisi…? :)

Vastaa

Kiitos kovasti!! Mekko on ostettu viime perjantaina eli ihan vasta, nettikaupassa tosin ei näyttänyt enää olevan, mutta liikkeissä saattaisi hyvinkin vielä onnistaa :)

Vastaa

Ihana asu!
Ja joo, rusinat on ällöjä, varsinkin pullassa, sellasina turvonneina möllyköinä, yök!

Vastaa

Kiitti!!

Yööök, just sellaiset on kamalia! Ei yhtään kivoja sattumia :D

Vastaa

Siis ihan mieletön asu!

Vastaa

Kiitos hurjasti!! :)

Vastaa

Hyvältä näyttää – eikä näytä ollenkaan tylsältä ”arjen harmaalta”, vaikka harmaa ei ehkä muuten kovin räiskähtelevä väri olekaan. Noh, huivin kuosi ja erityisesti kengät toki piristävät :-)

…tuttu paikka muuten, ex-työmatkan varrella olevana tunnistin Lady’s Lacesin kyltin heti ;D

Btw: rusinat pullassa on kyllä ällöjä. Ei välttämättä ne ”turvoneet möllykät” (vaikka eivät nekään mitään herkkua ole) kuten littleB totesi, mutta ne pinnalla olevat ja kuivuneet, kovat kurtut :( Rusinat pois pullista!!

Vastaa

Haha, selvästi tärkeimmät maamerkit on hallussa :D

Jee, tosi kiva kuulla, että asu toimii! Harmaa on kyllä yksi parhaita pohjavärejä, jota on helppo piristää oikeastaan millä tahansa muulla värillä :) Tässä mekossa vielä erityisen kivaa on, että sen pinta on vähän elävä, mikä tekee siitä vähän vähemmän tylsän ja muutenkin vähän ryhdikkäämmän kuin jos olisi vaikka perustrikoomekko!

Tällä on nyt neljä vastaan yksi rusinoiden ällöyden kannalla, joten julistan ehdottomasti isolla enemmistöllä rusinat pannaan – pulla pullana ja rusinat rusinoina! :D

Vastaa

Tosi makea asu, täydellinen yhdistelmä kesää ja syksyä! :) Ja täällä myös yksi, joka tonkii rusinat pois pullista. :D

Vastaa

Haha, ihana, että löytyy muitakin rusinanirsoilijoita :D Ja kiitti, ihan huippua, että kokonaisuus toimii!!

Vastaa

Onpa kaunis kokonaisuus! Pystyitkö liikkumaan noin, että huivi pysyi tuossa toisella olkapäällä? Lapsiarki tuo kyllä niin paljon haasteita pukeutumiseen, kun koko ajan täytyy ryntäillä, kyykätä ja vaatteet vielä todennäköisesti rapaantuvat. Katselen näitä muiden asuja sitten ihaillen. :)

Amanda
http://optimismiajaenergiaavaatteilla.blogspot.fi/

Vastaa

Kiitos kovasti! Huivi pysyi yllättävän hyvin paikoillaan, mistä kiitos todennököisesti kuului tuulettomalle sälle ja vähän karheapintaiselle mekolle :) Nappasin kyllä varoilta laukkuun mukaan hakaneulan siltä varalta, että huivia joutuu koko ajan oikomaan, mutta yllättäen pärjäsin mainiosti ilman lisäkiinnityksiä! Oi, voin niin hyvin kuvitella – lapsiarjessa varmasti käytännöllisyys on ihan ykköskriteereitä niin pukeutumisessa kuin vähän kaikessa muussakin! :)

Vastaa

No wou mitkä kurvit! Kunnon naisellinen asu, I like! Niin ja rusinat on herkkuja, myös pullissa.

Vastaa

Ooh, ihana sinä, kiitos kovasti <3

Vastaa

Upea asu, oli hauska nähdä tuo livenäkin :)

Vastaa

Kiitos kovasti!! <3

Vastaa

Ihana asu! Upeat kengät, jotka tulevat mahtavasti esiin tässä kokonaisuudessa.

Ja samaa mieltä, pulla (tai mikä tahansa muu) ilman rusinoita kiitos.

Vastaa

Oi, kiitos kovasti! Ihana kuulla, että tykkäät! :)

Jee, yksi lisä-ääni rusinoita vastaan! ;D

Vastaa

Kerrassaan ihana asu ja mahtavat kuvat! Tämä on kyllä paras kokonaisuus (tai eniten omaa silmää miellyttävä) mitä olen tänä syksynä blogeista bongannut.

Aurinkoista viikkoa!
Katja

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.