Tietenkään, viime öisten maratoniunien jälkeen nyt ei nukuta… Mutta ennen kuin uppoudun elokuvaan, tässä tämän päivän asu. Hyvin simppeli, muttei kuitenkaan tylsä, kiitos tämän säähän nähden vähän turhan lämpimän neonpinkin neuleen ja samansävyisen huulipunan. Onneksi sentään tuli kiskaistua keveät kesäshortsit jalkaan!

Muuten, mulla on ongelma, osaisikohan joku siellä ruudun puolella auttaa? Tuosta kuvissa näkyvästä DKNY:n laukusta hajosi lukko, tai siis se pieni liikkuva metalliläppä katkesi ja irtosi – siis se, joka sujautetaan laukun läpän reiästä, että pysyy kiinni. Onko kenelläkään kokemusta/tietoa/ideaa, saako sellaisia jostain uusia, ”varaosina”, tai pystyykö suutari tai muu ammattilainen vääntämään vastaavan (merkittömän, tietenkin, kunhan saisi taas kiinni) mitenkään järkevään hintaan? Paremmin näkyy tästä vanhasta asukuvasta se metallinen läppä, joka nyt näiden asukuvien laukusta puuttuu (näkyy vikassa kuvassa). Harmittaa, sillä laukku on muuten vielä oikein hyväkuntoinen, mutta läpän rikkonaisuus ja siten laukun kiinni pysymättömyys ovat saaneet välttelemään sen käyttöä. Muutkin luovat ideat, miten laukusta tuunata vielä toimiva, otetaan kyllä nekin ilolla vastaan. :)

pinkki neule 10pinkki neule 22pinkki neule 32pinkki neule 02

Neule: Zara / Shortsit: Zara / Kengät: Mango / Laukku: DKNY / Rannekoru: House of Elliot, saatu

Katso myös nämä

9 comments

Vastaa

Mul on vissiin noi samat Mangon peeptoet ja ne on niin huonot jalassa, että en tajuu, miten sä pystyt niillä kävelemään… Se pohja ei taivu ollenkaan, niin ne pamahtaa irti kantapäistä ihan koko ajan :( Miten sä selviät noilla kaupungilla, vai onks sulla joku sipsutustekniikka, millä hiihtelet menemään? :D

Vastaa

Ah, tiedän tismalleen tuon ongelman, että kantapää luiskahtaa kengistä, ja sellaisilla ei tosiaan pysty kävelemään yhtään! Mulla ei kyllä näiden kanssa ole samaa ongelmaa ollut, päinvastoin ovat tosi napakata jalassa, mutta itsellä taas ongelmaksi nousee joustamaton ja kova keinonahka, joka hiertää kärjestä. Sen takia näillä ei tosiaan tee mieli pitkään kävellä, mutta rakonestopuikko auttaa asiaan vähän ja liukastuttaa jalkaterän ihoa sen verran, ettei hiertymiä synny. Silti, en näillä koko päivää jaksaisi pysyä :)

Vastaa

Täytyykin kokeilla joskus rakonestopuikkoja. Ite oon teipannut (laastariteipillä) hiertymiin taipuvaiset kohdat aamulla, mikäli tulee kipiteltyä koko päivä korkkareissa, niin iho ei mene rikki… Silti on aina pakko pitää balleriinat tai muut tossut kassissa, jos joutuu duunipäivän aikana asioimaan pitkiä matkoja kaupungilla.

Mun mielestä vähän kaikki kengät tuntuu nykyään tosi huonoilta jalassa :( En tiedä, johtuuko se muodista, tehdastuotannosta tai kenkien mallista/pohjasta, vai tehdäänkö kengät nykyään yleisesti huonompilaatuisesta nahasta tai jotain… Vanhat luottomerkitkin on muuttuneet ihmeellisiksi koppuroiksi.

Vastaa

Suosittelen! Compeeden rakonestopuikko on ihan jokakesäinen must -tuotteeni (olen siitä pariin otteeseen kirjoitellutkin, muun muassa täällä: http://anna.fi/secretwardrobe/2010/05/30/suojattu/ ) :) Huonoja kenkiä on kyllä niin paljon pilvin pimein enemmän kuin hyviä, mutta mikä ilo onkaan löytää sen kaiken keskellä korkkarit sellaisella lestillä, joilla jaksaa kävellä vaikka kuinka. Veikkaan, että ongelmat ovat juuri mainitsemissa laaduissa (laadukkaat materiaalit epäilemättä kallistuvat kallistumistaan) ja varmaan kenkämuotikin vaikuttaa – nyt tuntuu ainakin omiin silmiin olevan tarjolla paljon varsin epämukavan oloisia piikkikorkoja ja platform –pohjia, joita ei hyvällä tahdollakaan voi pitää mukavina. :/

Kiitti rakonestovinkistä! Itse tassuttelen kesät juhlia lukuun ottamatta ballerinoissa, koska jalkani voivat kesäisin huonosti korkkareissa, vaikka muina vuodenaikoina ne niitä sietävät. Mutta tulee niitä rakkoja korottomistakin kengistä, kun kengät eivät ole vielä uutuuttaan muotoituneet. Compeedin rakkolaastarit eivät minulla pysy kuin hetken, joten toivon pelastuksen löytyvän rakonestopuikosta.

Suosittelen kyllä lämpimästi kokeilemaan tuota Compeedia! Kesäisin tuntuu olevan ongelma juuri se, että sukaton jalka hikoaa ja liimautuu avokkaaseen/sandaaliin, ja hiertymiä tulee näin tosi helposti – toisin kuin välissä olevien sukkisten kanssa, jotka pitävät jalan sopivasti liukkaana ja liikkeessä. Tuota rakonestopuikkoa kun tökkäsee hiertymäherkille kohdille, niin ainakin itsellä jalat jaksaa ihan toisella tapaa, eikä niitä rakkojakaan pääse syntymään :) Näppärän kokonsa ansiosta kulkee itsellä erityisesti lomilla käsilaukussa mukana! :)

Vastaa

Hurmaava kesälook! ♥

Vastaa

Oi, kaunis kiitos! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.