Voisiko parin viime viikon perusteella vetää nopean johtopäätöksen ja todeta, että denim on yksi tämän kevään pukeutumisjutuistani? Perusfarkkuja tulee harvemmin käytettyä, mutta denim noin niin kuin muuten. Ei sillä, ettenkö tavallaan farkuistakin pitäisi, mutta jostain syystä oloni vain ei yleensä ole sellaisissa kovin kotoisa, niinpä sitä mieluummin valitsee vaatteita, joissa tuntuu hyvälle ja omalle. Siksipä denim näkyykin omassa pukeutumisessa muulla tavoin, kuten vaikka talven aikana pääasiassa puseroissa.

Nyt kevään tulleen uudet jutut ovat se lapullinen denimmekkoni sekä tämä pari kuukautta takaperin hankittu denimhame, joka on korkeavyötäröinen – jei! Rakastan korkeavyötäröisiä alaosia ja muutenkin vyötäröltä siroja leikkauksia ja ne myös sopivat oman kropan mittasuhteisiinkin parhaiten.

Toinen uudempi juttu vilahtikin jo edellisissäkin asukuvissa, punaisen takin parina, nimittäin yksinäinen rento letti hiuksissa. Olen havainnut ohuen hiusten sekaan solahtavan letin ihan loistavaksi ”seuraavan päivän” hiusten pelastajaksi.

Yleensä hiusten likaisuus alkaa tuntua ensimmäisenä juuri otsalle valahtavissa hiuksissa, niinpä tällä tapaa saa kummasti pelastettua pesupäivän jälkeistä sekaistuvaa (joka ei tunnu asettuvan ja pysyvän mitenkään paikoillaan) ja rasvoittuvaa hiuslookia! Plussaa se, ettei letin kanssa tarvitse hifistellä, kuhan kuroo lyhyen tai pidemmän letin ensimmäisenä käteen sattuvista suortuvista ja sitoo yhteen superohuella muovilenkillä.

Pusero: Intimissimi / Farkkuhame: Zara / Nilkkurit: Clarks / Kangaskassi: R/H Collection / Silmälasit: Gucci, Instrumentarium (saatu blogin kautta)
Kuvat: Ansku / Peace&Style

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Tosi nätti hame! :)

Vastaa

Oi kiitti! :)

Vastaa

Oot kyllä niin kaunis! Ja ihana, jos ei täydellinen, asu.

Vastaa

Voi ihana <3 Kiitos tuhannesti kauniista sanositasi!

Vastaa

Ensimmäisessä kuvassa olet kyllä tosi kaunis. Meikki, valo ja värit – kaikki näyttää hyvälle! Vaaleammat kulmat sopii sulle paremmin. Kaunista!

Vastaa

Oi, kiitos kauniista sanoistasi! <3

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.