Punainen yksi niistä väreistä pukeutumisessa, joihin en koskaan kyllästy. Johtuu ehkä siitä, että punaista ei ikinä tunnu olevan kovin paljoa tarjolla, ainakaan juuri sellaisena syvänpunaisena ja laadukkaan näköisenä. Siksi suuntaankin aina toiveikkaana hypistelemään kun näen vilahduksen punaista ja tänä keväänähän sitä on ihanan paljon tarjolla! Nyt on siis täydellinen hetki punaisille hankinnoille.

Yksi sellainen oli jo pitkään haikailemani punainen takki. Se ei ole malliltaan ehkä ihan tismalleen sitä, mitä etsin, mutta se on punainen! Värillä saa paljon anteeksi. Toiveissa olisi myös punainen pusero ja miksei hamekin, mutta niiden suhteen en ole vielä löytänyt tarpeeksi kivaa.

Punainen on jo itsessään niin näyttävä, että se toimii melkeinpä parhaimmillaan muuten yksinkertaisen asun parina. Valkoinen, tummansininen ja musta ovatkin omasta mielestä täydellisiä punaisen kavereita! Tässä asussa rinnalla on yksi tämän hetken ehdottomista lempivaatteistani, superklassinen Armorluxin raitapaita.

Takki: Mango / Raitapaita: Armorlux / Hame: H&M / Nilkkurit: Clarks / Laukku: Zign / Kello: Rosefield
Kuvat: Saara / Rööperin Rouva

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Kaunis asu! Mikä siinä onkin, että punainen näyttää vaatteissa helposti todella halvalta. Itsekin tykkäisin pukeutua punaiseen, mutta tuntuu, että sopivaa sävyä yhdistettynä laadukkaaseen tai laadukkaan näköiseen vaatteeseen on vaikea löytää. Varsinkin joulun alla tuntuu, että punaisten vaatteet näyttävät lähinnä halvoilta retkuilta.

Vastaa

Oi kiitos!! Niin totta, tuota ihan samaa olen pohtinut. Punainen on hirveän kaunis väri, mutta liian usein se on onnistuttu saamaan jotenkin tosi halvan/epälaadukkaan näköiseksi :/ En tiedä onko väri sitten jotenkin erityisen herkkä materiaalille (tyyliin miten taittaa valoa tms.) vai mikä on, mutta tuo harmittaa niin monen etäältä kivan oloisen punaisen vaatteen kohdalla. Pöh!

Vastaa

Kaunis asukokonaisuus!

Vastaa

Oi kiitos! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.