Viikonloppuisin kaivan kaapista niitä juttuja, jotka eivät niinkään välttämättä sovi töihin, ja nyt se juttu oli kookas kaularusetti. Olen rusettia joskus aiemminkin käyttänyt, mutta sitten se vain on unohtunut jonnekin laatikon pohjalle, osuen käsiin uudelleen vasta nyt muuttolaatikoita purkaessa. Innostuin, ja se oli ihan pakko saada käyttöön mahdollisimman pian, niinpä sunnuntain asu rakentui rusetin ehdoilla. Mies tosin vähän epäröi ja muistutti, että olemme kuitenkin vain suuntaamassa Hobby Halliin. Hymähdin, että kun olen lähdössä liikkeelle iltapuvussa, ylipukeutumiskommentit otetaan huomioon. Muuten, milloinkas sitä voisi leikkiä ellei juuri vapaapäivinä, kun ei tarvitse miettiä työn ja muiden tilaisuuksien asettamia raameja? Vapaapäivät ovat parhaita pukeutumispäiviä! Silloin ei pukeuduta verkkareihin, vaan kokeillaan niitä asioita, joiden toimivuudesta ei ole vielä takuuta.

mirri 32mirri 13mirri 1  Pusero: Armani / Rusetti: Lanvin for H&M, saatu / Neule: Mathew Williamson for Lindex / Housut: Mango / Kengät: Diavolina

Katso myös nämä

14 comments

Vastaa

Ihan mahtava tyyli. TYKKÄÄN! :)

Vastaa

Ooh, kiitti! Ihan mahtavaa, että tykkäät!! :)

Vastaa

Hauska asu ja asuste! Minulla taitaa olla tuo sama rusetti!

Vastaa

Kiitti! Tuohan taisi olla se mukaan saatu showroomilta Lavinin -malliston esittelyssä :)

Vastaa

Hauska rusetti! :) Tuo neule on ihanan lämpöisen ja mukavan näköinen.

Vastaa

Kiitos, vähän vaihtelua tavallisiin arkiasuihin :) Tämä neule on kyllä kohonnut yhdeksi syksyn suosikeista, ja se on ollut vaikka kuinka monena päivänä töissä päällä, se vain on niin helppo ja mukava :)

Vastaa

Onpa ihanasti huulipuna paidan kanssa sävysävyyn! :)

Vastaa

Hih, sä huomasit ;) Yritin kaivaa hulipunavalikoimasta mahdollisimman lähelle neuleen sävyistä huulipunaa, ilmeisesti onnistui ihan suht hyvin :)

Vastaa

Ihana asu <3

Vastaa

Kiitos!! :)

Vastaa

Aivan loistava piristys marraskuiseen viikonloppuun on tuo asusi – tykkään!! :-) Ja vielä kommentoin tähän tuota äitiäsi käsitellyttä tekstiäkin: tulipa ihanan lämmin olo sitä lukiessa! Pidän siitä, että teksteissäsi välittyy aitous ja lämpö: ovathan ne äitejä käsittelevät tekstit äitienpäivänä ja isiä käsittelevät tekstit isänpäivänäkin aina kivoja (siis yleisellä tasolla, tässä en viittaa Sinuun), mutta kyllä tällainen ”keskellä vuotta ja normiarkea” -teksti on pysäyttävämpi ja vakuuttavampi. Kiitos!

Vastaa

Oi, kiitos aivan ihanasta kommentistasi, joka vasta olikin piristys tämän kaiken synkkyyden keskellä ;) Ihana kuulla, että pidit, sekä asusta että tekstistä!! Ihanaa viikon jatkoa sinulle Tupuna!

Vastaa

Tuli mieleen sana lystikäs :) Ihana asu.

Vastaa

Hih, ihana sana! :) Kiitos, kiva tuoda piristettä harmaisiin syyspäiviin!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.