Vaatekaapista on hyvä löytyä luottovaatteita. Niitä, jotka toimivat joka arkitilanteeseen ja tuntuvat aina hyvälle päällä. Itsellä sellaisia on muutamia, kuten vaikka musta skater-mallinen hame, joka onkin näkynyt ties kuinka monessa asukuvassa. Toinen luottoalaosa on mustat pillifarkut – toimii aina! Yläosista taas ehdoton lemppari on Armor luxin klassinen raitapaita, joita omistan muutaman vähän erimallisen.

Jos siis päälläni näkyy raitapaita ja mustat farkut, voi olla aika varma siitä, että sinä päivänä en ole jaksanut/ehtinyt miettiä pukeutumista yhtään tai vaihtoehtoisesti on tuntunut siltä, ettei vain ole mitään päällepantavaa. Kyseessä siis on todellinen turvavaate ja varma valinta. Yhdistelmä sitä paitsi on niin klassinen, että menee ihan perusarjesta työjuttuihin ja after workeille.

Näitä Armor luxin paitoja voin suositella muutenkin lämpimästi, laadukkaita, kauniita ja kohtuuhintaisia. Jos minulta kysytään, niin ajattomien puseroiden aatelinen! Vastaavia raitapaitoja on Helsingissä myynnissä ainkin Beamhillillä ja Nudgessa muutamia malleja/värejä, ja sitten tietty Zalandolta tai Armor luxin omasta verkkokaupasta voi tilata (ja valikoimaa on luonnollisesti enemmän).

Raitapaita: Armorlux / Pillifarkut: Bikbok / Bleiseri: Mango / Silmälasit: Gucci, Instrumentarium
Kuvat: Elsa / Oi mutsi mutsi

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Tosi kiva luottoasu sulla! <3 Tykkäisin tällaisesta asukokonaisuudesta itsekin! Täytyy pistää nuo Armor luxin raitapaidat mieleen :)

Vastaa

Oi kiitos! Kannattaa ehdottomasti tsekata Armor Luxin paidat; superklassisisia ja laatuun nähden myös todella järkeävn hintasia. Lisäksi merkitltä taitaa löytyä joitain Reilun kaupaun puuvillaisiakin, mikä on aika ihana juttu :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.