Olen ihan sekaisin päivistä kiitos eilisen helatorstain. Eilen tuntui lauantailta ja nyt ties mieltä, muttei ainakaan perjantailta. Mutten valita, ihanaa, että edessä on viikonloppu ja sää on näinkin upea, kuin mitä tänään on ollut. Eilen vietettiin päivää ystäväpariskunnan luona ja korkattiin grillikausi. Sää heittelehti laidasta laitaan, välillä tuli rakeita ja toisena hetkenä aurinko paistoi mielettömän kesäisesti, mutta ailahteluista huolimatta saatiin kuin saatiinkin grilliherkkuja. Syömään tosin tyydyttiin sisätiloissa. Tästä se kuitenkin lähtee, kesä! Aika ihanaa.

Viikko on pitänyt kiirettä ja seuraavat pari viikkoa vasta ovatkin haipakkaa, mutta ei mennä asioiden edelle. Sen sijaan palataan taaksepäin, Syster P:n koru on vielä arpomatta, joten näin perjantain kunniaksi taitaa olla hyvä hetki ottaa selville voittaja. Eli arpaonni suosi nimimerkkiä Catarina. Otathan minuun yhteyttä s-postitse niin kerron miten edetään! :)

pinkki jakkupink blazerpinkki jakku 15     Mekko: Gina Tricot, saatu blogin kautta / Bleiseri: Zara / Kaulakoru: J. Crew /
Laukku: Nicoli / Kengät: Buffalo

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

5 comments

Vastaa

Sun hiukset näyttää aivan upeilta näissä!

Vastaa

Oi kiitos!! :)

Vastaa

Ihana asu, pinkki jakku on tosi kiva piristysruiske. :)

Vastaa

Kiitos kovasti!! :)

Vastaa

Oi, ihana asu! Tuon malliset mekot ovat omia lemppareita.

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.