Kiitos tuhannesti kaikista tv-sarjavinkeistänne! Nyt ei ole enää pulaa katsottavasta vaan monta kiinnostavan oloista sarjaa, joihin täytyy syventyä! Sen pidemmittä puheitta (sillä tänäänkin erilainen päivärytmi sekoitti pakkaa enkä näköjään vain kykene selviytymään illasta normaalisti herättyäni aamulla paljon tavallista aikaisemmin) asukuvia muutaman viikon takaa. Tuona sunnuntaipäivänä sattui olemaan ihan hillittömän kylmä ja takin riisuminen pakkaslukemissa tuntui hulludelta (ja sitä se taisi ollakin), niinpä kameralle ehti tallentua vain muutama heikko kuva ennen kuin hyytävä kylmyys pakotti piiloutumaan takaisin takin sisään.

ivanahelsinki 01 ivana helsiki 05ivanahelsinki 6Pusero: IVANA Helsinki / Hame: River Island / Laukku: Kate Spade / Nilkkurit: Gaudi

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

No nyt on asu joka pistää silmään. Ja hyvällä tavalla:) Ihana ihana ihana. Nam. :D

Vastaa

Oi, kiitos! Tosi kiva kuulla, että toimii!! <3

Vastaa

Mikä kaunotar! ♥
Vitsit mua harmittaa. Mulle tuli eilen vähän tuon tyylinen hame, mutta pakko palauttaa. Ei istu mulle sitten yhtään. Ihailen vain siun päällä :)

Vastaa

Oi kiitos ihana! <3 Voi harmi, ettei istunut! Tää mitta on kyllä vähän haastava, eikä ihan mihin tahansa asuunkaan mene. Aavistuksen lyhyempänä olisi varmasti vielä monikäyttöisempi/imartelevampi :)

Vastaa

Jos et olisi maininnut pakkaslukemista, ei se käynyt mielessänikään näitä kuvia katsellessa. Tuli ihan kevätfiilis tästä asusta ja etenkin katujen lumettomuus lisää sitä efektiä!

Vastaa

Kiva kuulla, ettei hyytävä kylmyys välity kuvista! Ihan totta kyllä, lumettomuus, (pakkas)päivän kuulas valo ja ehkäpä myös asun raikas vihreä viestittävät enemmän keväästä kuin talvesta, mutta voi että, enpä muista milloin viimeksi olisi ollut noin kylmä asukuvia ottaessa :D

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.