Poden pahaa kuvapulaa ja viime viikon asukuvatkin sitten lopulta jäivät pyöreään nollaan. Niinpä nyt on tyydyttävä kännykän kuvasatoon, jota sentään sain tänään kartutettua. Olin liikkeellä todella poikkeuksellisen aikaisin, enkä voi kieltää, ettei puoli seitsemältä soinut herätyskello olisi kirpaissut pahasti ja tuonut muistot monen vuoden aikaisista toimistoaamuista mieleen. Hyvän seuran takia kuitenkin kannatti nousta ajoissa ja aamu-unisuuskin haihtui hiljalleen Cafe Köketissä Adalminan kanssa kahvitellessa (psst. kantsii käydä kurkkaamassa Adalminan blogista tunnelmia juuri taakse jääneeltä viiden viikon Väli-Amerikan reissulta, varoituksena tosin niistä aiheutuva akuutti matkakuume! Vastaava reissu kiikkuu omallakin haavelistalla).

monday 01

Kahvittelun jälkeen ihmettelin keskustan hiljaisuutta ja vetäydyin aamupäivän rauhassa Stockan kasikerrokseen läppärin ääreen, mutta lounastreffit yhden pitkäaikaisimmista ystävistäni Saaran kanssa katkaisivat kivasti koneen äärellä norkoilua. Iltapäivällä hipsin kotiin ja mietin kuinka paljon enemmän ehtii kun lähtee aikaisin liikkeelle, mutta eipä sitä ole käynyt kieltäminen, että herätys on kostautunut alkuillan aikana, jolloin yleensä olen pirteänä, mutta nyt toivon pikaista sänkyyn pääsyä. Tämä viikko on yllättävän täynnä ohjelmaa, joten huomenna ei auta muu kuin kiskoa itsensä melkein yhtä aikaisin ylös. No mutta, en oikeasti valita, ihan hyvää vaihtelua!

Kiitos muuten hurjasti viime postaukseen tulleista vinkeistä, palaan vielä kunnolla niiden äärelle, mutta nyt otan loppuillan läppärivapaaksi ja menen ajoissa nukkumaan. Kiitoksen ansaitsee myös kaikki lukijakyselyyn tulleet vastaukset – ihanaa, että olette vastailleet niin ahkeraan! Vielä ehtii mainiosti, mutta parin päivän päästä suljen kyselyn ja teen sitten pienen yhteenvedon tuloksista. Kyselyyn pääsee tästä.

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.