Eilen aloitin aamuni aluillaan juhlavaan Gina Tricotin Exclusive -mallistoon tutustuen ja vaikka olin liikkeellä aikaisemmin kuin useimmiten herään, niin hyvin nopeasti sai todeta, että kannatti jaksaa nousta. Sain aloittaa aamuni vaaleiden ja kimmeltävien vaatteiden luona ja Salutorgetin herkkutornien äärellä, ei siis ihan joka aamuista hupia. Tänään ollaankin sitten jo huomattavasti arkisemmissa olosuhteissa, nimittäin koti sohvalla. Tosin ylellisyyttä aamuun tuo ihana auringonpaiste!

salutorget 6

Vähän aikaa sitten mainitsin, että alkaen kellojen siirrosta olen heräillyt toistuvasti ennen herätyskellon soittoa ja sama jatkuu edelleen, monina päivinä olen ollut ylhäällä jo paljon aiemmin kuin tarvitsisi. Yksi vaikuttava asia saattaa olla pienoinen stressi kaikesta työn alla olevasta, mutta ihan yhtä isosti, ellei isomminkin, asiaan vaikuttaa valoisuus. Ja se ainakin takaa sen, että herään pirteänä.

Olo on kyllä ihan toista verrattuna talvikuukausiin, jolloin sängystä ei meinaa päästää ylös sitten millään. Tuskin tarvitsee sanoa, että tämä aamufiilis ja suht helpot heräämiset tuntuvat kyllä niin paljon paremmilta. Eli summa summarum, pitäisi varmaan oikeasti pistää sanat teoiksi ja muuttaa jonnekin, jossa ei ole pilkkopimeää puolet vuodesta, olisin varmasti huomattavasti aikaansaavempi läpi vuoden.

salutorget 10salutorget 13

Ai niin, muiden unet tuskin kiinnostaa ketään, mutta kerronpahan kuitenkin, että näin unta, että olin Putinin loma-asunnolla kylässä. Alitajuntani alkaa huolestuttamaan, mutta ehkä uni vain symbolisoi tilapäiviä ja osin ulkopuolisiakin stressitekijöitä, jotka puskee liki näinkin keväisenkauniin ympäristön keskellä. Hehe, vai mitä?

Mutta nyt aamukahvia keittelemään ja liikkeelle! Ihanaa päivää kaikille!

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.