Olen viivytellyt poikkeuksellisen kauan talvivaatteiden siirtämisessä säilöön. Takkejahan olen pakannut jo hiljalleen pois, mutta talvikenkien kanssa on toinen laita; olen vasta pari kertaa ollut ulkona avokkaissa ja yleensä tilanne on tähän aikaan vuodesta ihan toinen. Tavallisesti heti kun maa on sula, vaihdan kengät keveämpiin, mutta nyt on ollut jotenkin liian helppo kiitää kaupungilla nilkkureissa ja muka liian vaivalloista käydä kenkälaatikkopinoja läpi vaihtaen eteisen kenkänäkymää. Tänään sain vitkuttelusta tarpeekseni ja huomisesta eteenpäin kuljen avokkaissa, mitä ikinä sitten taivaalta tuleekaan. Talvikengät on nimittäin nyt siirretty säilöön, enkä todellakaan halua palata niiden äärelle ennen ensi syksyä.

Alla asukuva viime viikolta, jolloin asun väripaletti muistutteli edelleen syystunnelmia, mutta kiitos kevätkenkien oli se silti enemmän tässä kaudessa kuin monet muut viime aikojen asuni.

green jumper 6green jumper 06green jumper 03green jumper 05green jumper 07Kauluspaita: Armani / Neule: Bikbok / Kaulakoru: Cubus* / Clutch: Vagabond / Housut: H&M / Korkkarit: Zara / Aurinkolasit: D&G* / Kello: Tommy Hilfiger*
*saatu blogin kautta
Kuvat: Reetta / Life is Beautiful

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Ei vitsi, näistä tuli ihan SUPERIHANIA!! <3
Oot kyllä niin upea nainen! <3

Vastaa

Oi kiitos ihana!! Kiitos sulle kuvista, ihan mieletöntä, että oot jaksanut niin monesti niitä napsia <3 <3

Vastaa

Avokkaat, huhtikuussa! Alan suunnitella muuttoa Etelä-Suomeen. :)

Vastaa

Oi eikä, mä ajattelin, että vasta nyt sai kaivaa avokkaat esiin :D :D

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.