Heräsin juuri lauantaiaamuun ja sohvalla marraskuun synkkää maisemaa katsellessa iski pieni lamaantuminen. Tekisi mieli pysäyttää aika hetkeksi ja jäädä vain tähän, mutta oikeasti en voi, sillä tänään on – tai oikeastaan koko viikonloppuna on – kamalan paljon kaikkea tekemistä. Sen myötä nukuin huonosti, levottomasti, ja kovasti toivon, että jossain vaiheessa näinä parina päivänä ehtisi tavoittaa edes hetken raukeuden. Nyt pitäisi vain koota voimat, lähteä liikkeelle ja alkaa hoitaa tehtävälistaa yksi kerrallaan.

Tänä viikonloppuna muuten blogissani tehdään huoltotöitä, tarkoitus on parantaa käyttömukavuutta, nopeuttaa latautumista ja tietenkin korjata muutamia bugeja. Niin, ja tehdä omasta sisällöntuotannosta asteen verran mukavampaa. En tiedä ehditäänkö kaikkea juuri tänä viikonloppuna, mutta toivottavasti ainakin tärkeimmät. Käyttökatkoksia saattaa olla, joten älkää ihmetelkö. Huomisiltana kuitenkin kannattaa suunnata blogiin takaisin, sillä luvassa kauteen sopiva postaus ja superkiva arvonta!

Nyt, mukavaa lauantaita!

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Mäkin nukuin superhuonosti, koska mun mielestä oli tosi hyvä idea eilen illalla kasin aikaan juoda iltakahvi! Never again..

Vastaa

Haha, ou nou, mä olen tehnyt tuon ihan saman virheen, ja todennut ihan saman :D

Vastaa

Todella hyvä teksti! Olen seurannut blogiasi pitkään ja ajatuksesi ovat niin samaistuttavissa. :)

Vastaa

Oi, ihana kuulla! Kiitos tuhannesti kommentistasi :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.