Ihanaa, että olet löytänyt tiesi blogini uuteen osoitteeseen!

Istun tässä kotisohvalla harmaan sunnuntaipäivän raukeudessa ja mietin, millä sanoin aloittaisin yhden uuden vaiheen blogihistoriani aikana. Olen nykyistä blogiani kirjoittanut aika tarkalleen seitsemän ja puoli vuotta. Ensin ehdin melkein neljä vuotta olla omillani kunnes siirryin Bella-blogeihin, joka toimi blogikotinani jopa kolmen ja puolen vuoden ajan. Syksyn aikana pieni muutoksen kaipuu alkoi kytemään takaraivossa kantaen blogini tänne Annan alle!

annamaria sw 2

Tuntuu osin ristiriitaiselta, että viimeiset seitsemän vuotta vaikuttaa kuluneen silmänräpäyksessä ja muistelen joitain silloisia tapahtumia (ja asuja! ;)) kuin vuosi sitten tapahtuneita juttuja, mutta toisaalta kun alkaa miettimään tarkemmin, seitsemään vuoteen on mahtunut häkellyttävän paljon kokemuksia ja kehitystä. Onneksi.

Olen muuttanut muutaman kerran, eronnut, viettänyt aikaa itsekseni ja aloittanut uuden suhteen, matkustanut aika monessa maassa niin työnpuolesta kuin itsenäisestikin. Olen valmistunut, viettänyt vuosia hektistä työarkea, kohdannut lapsuuden mörköjä ja antanut itselleni mahdollisuuden tiputtaa menneisyyden painolastia harteilta. Olen lähtenyt turvallisesta vakityöstä ja uskaltanut ottaa hypyn tuntemattomaan. Viimeiset kaksi vuotta ovat olleet omanlaisensa pätkä elämässäni, johon on mahtunut valtavasti uudenlaista tutustumista itseeni ja omien osaamisten sekä intohimojen kanavoimiseen. Nyt nautin ihanasta tasapainosta työn ja vapaa-ajan välillä ja rakastan sitä, että arkeeni mahtuu monia erilaisia projekteja. Osan viikosta vietän toimistolla markkinoinnin kehitystyön parissa ja osan viikosta työskennellen freelancerina sekä aina ajan salliessa ja inspiraation iskiessä puuhailen kesäkuussa avatun matkablogin parissa.

Tärkein saavutus viimeisen seitsemän vuoden kanssa on balanssi itseni kanssa. Tuntuu, että kuljen oikeaan suuntaan ja teen asioita, jotka tuntuvat omilta. Elän enemmän itseni näköistä elämää kuin seitsemän (tai edes pari) vuotta sitten, jolloin olin osin omien arkuuksieni vanki. Arkuus vaikuttaa edelleen, mutta onneksi sitä voi jatkuvasti tökkiä mukavuusrajojen ulkopuolelle, ja hiljalleen se siitä kehittyy ja löysentää pinttyneitä ajatuskaavoja. Ja uskokaa tai älkää, blogi on kehittänyt tuota asiaa valtavasti, en ole koskaan viihtynyt valokeilassa, mutta blogin kautta olen uskaltanut antaa hiljalleen enemmän itseäni myös ulkopuolisille ja asettaa itsenäni myös enemmän alttiiksi kritiikille (kuinkakohan monta vuotta siinäkin meni, että uskalsin ottaa kasvot mukaan asukuviin ja jättää nimimerkin historiaan?).

Ensi vuoden varalle on aika mahtavia suunnitelmia luvassa, mutta niihin palailen kunhan asiat loksahtelevat asteen verran enemmän uomiinsa. Blogirintamalla viehättää videopuoli, sillä se on todellinen haaste itselle, johon haluaisin tarttua ihan vain sen takia, että tunnen oloni videokameran edessä todella kiusaantuneeksi. Mikäpä siis olisi parempi lääke kuin kohdata omat epävarmuutensa! Hakusessa tosin on vielä, että millä tavoin, mutta ehkäpä erilaisia kokeiluja tipahtelee tulevina kuukausina ruutuun.

annamaria sw 1

Blogissa siis jatketaan tutulla linjalla, luvassa arkea, asuja, elämää ja ajatuksia, mutta samalla myös haastan kokonaisuuden kehittymään itseni mukana. Joka tapauksessa, omannäköinen linja säilyy, en kai muuta osaisikaan! :)

Tervetuloa siis uuteen vanhan blogini uuteen osoitteseen – ihanaa, että olet siellä!

Katso myös nämä

26 comments

Vastaa

Kovasti onnea uuteen blogikotiin! Mä muistan erittäin hyvin, kun paljastit kasvosi ekan kerran blogissa. Se oli jännää, koska sitä lukijana oli luonut toisesta jo tietynlaisen mielikuvan :) Nykypäivän bloggausta kun miettii, olisi aika hullua, että joku bloggaisi anonyymisti.

Vastaa

Voi kiitos! Ja eikä, onpa hauskaa, että muistat! Mä muistan niin hyvin sen, että kuinka isolta ja peruuttamattomalta tuntunut päätös se oli ja nyt jälkikäteen kun ajattelee, niin tuntuu ihan hassulta, että mikä siinä nyt olikaan niin kummallista :) Kuten sanoit, nyt olisi pikemminkin päinvastoin, olisi hassua rajailla kuvista kasvot ja piiloutua nimimerkin suojiin ;)

Mutta hei, ihan mahtavaa, että olet ollut matkassa jo niin pitkään ja ihanaa, että ollaan päästy tutustumaan ihan kasvotusten! Musta tuli kertaheitolla bloginne aktiivinen lukija, sillä täällä harmaudessa on aika ihana fiilistellä teidän talvea muissa maisemissa :)

Vastaa

Onnea uuteen blogikotiin! <3

Luin ihan innoissani tätä esittelypostausta, koska osa jutuista oli uusia itsellenikin. :)

Nähdään taas pian! <3

Vastaa

Kiitos ihana <3

Vastaa

Onnea uuteen blogikotiin!! ? Tänne on löydetty myös lukijana perille. Tätä postausta lukiessa hoksasin itsekin, että miten kauan todella olen blogiasi jo lukenut. Jo ajalta ennen Bellablogeja. Niin se aika vain menee.. Mutta ihanaa, kun jatkat edelleen!!

Itsekin olen aivan innoissani blogini, joka on jo toistamiseen parin vuoden tauon jälkeen ihan alkutaipaleella, saatua blogikodin Popblogien joukosta ? Kirjoittaminen vain on minulle niin mieluista, että olen iloinen siitä kun blogin avulla pääsen toteuttamaan sillä tapaa itseäni.

sisullajasydamella.blogspot.fi
popblogit.blogspot.fi

Vastaa

Voi kiitos! Ja ihanaa, että olet löytänyt tiesi uuteen osoitteeseen :) Aika todella menee ihan vahdilla ja tuntuu aika huikealta, että blogi on ollut iso osa elämää jo niin kauan – mihinköhän olisin kaiken sen ajan käyttänyt jos en olisi koskaan sattunut sukeltamaan blogimaailmaan! ?

Voi miten hienoa, onnea kovasti! Bloggaus on kyllä ihanan koukuttava harrastus ja mukava tapa ilmaista itseään sekä luoda omanlaistaan kokonaisuutta. Täytyykin käydä tutustumassa blogiisi ajan kanssa!! :)

Vastaa

Onnea uuteen kotiin, Secret Wardrobe & Anna-Maria!
Voi kamala, ollaanko mekin siis tunnettu jo niin kauan… :D Aika kuluu niin hurjaa vauhtia. Moni asia tuntuu ihan kuin ne olisi olleet eilen tai viime vuonna, ja varmaan aika moni asia (ainakin itsellä) noiden vuosien ajalta on jo ehtinyt unohtua. Kiva on ollut silti seurata sinun blogiasi kaikki nämä vuodet, tää onkin niitä harvoja jotka on pysyneet mukana.

Vastaa

Kiitos paljon!! :) Hih, niinpä! Aika menee kyllä älytöntä vauhtia ja vaikea käsittää, että blogikin on ollut hengissä jo niin kauan!

Ja niin totta, tuosta se hassu ristiriita mieleen syntyy, aika ikään kuin sekoittuu – osa kaukaisistakin muistoista on mielessä tuntuu ihan tuoreilta, mutta samalla monta asiaa on unohtunut tai hiljalleen häviää mielestä ja korvaantuen uudella. Ei ihmekään jos välillä joutuu pysähtyä mietitmään missä vuodessa mennään saatika mikäs se oma ikä olikaan ;)

Ihana kun olet pysynyt matkassa kaikki nämä vuodet ja on ollut aivan ihanaa tutustua <3

Vastaa

Onnea uuteen blogikotiin! :)

Vastaa

Kiitos kovasti! :)

Vastaa

Onnea uuteen blogikotiin! Täällä näyttää vallan upealta, mutta milloinkas sun blogissa ei näyttäisi ;-)
Meitsi siirtyi myös tänään uuteen blogisysteemiin, joskin onnistuin hetkeksi saamaan kaiken niin kaoottisen sekaisin, että istuin jo maani myyneenä ruudun äärellä. Onneksi on maailmassa osaavia ja avuliaita ihmisiä! Ei tarvittu kuin yksi mininen vinoviiva lisää koodaukseen, niin johan alkoi pelittää. Voi onni ja autuus! Miten pienestä kaikki on joskus kiinni.
Päivän asusi miellyttää mua kovasti, olen itse valkoisten paitapuseroiden suurkuluttaja, ja look on juuri sellainen, johon itsekin voisin ajatella pukeutuvani. Näyttävä toi koru!
Raukeaa sunnuntai-iltaa (hah, onko muka sunnuntai-ilta joskus raukea?) ja ihanaista jatkoa tänne Annan sivuille!

Vastaa

Jee, ihanaa, että olet löytänyt uuteen osoitteeseen!! :)

Ou nou, kuulostaa tutulta – mulle on käynyt hetkittäin tuollaisia kauhun hetkiä kanssa, juurikin blogin ja kuvien kanssa. Minä ja tekniikka kun ei vaan tulla kovin hyvin toimeen, heh. Just eilen tappelin koko päivän vanhan blogin varmuuskopioinnin ja muiden teknisten tsydeemien kanssa ja myönnän, että illalla ei enää paljoa jaksanut hymyilyttää ;)

Mutta ihan mahtavaa, että löytyi apua ja ongelma saatiin ratkaistua!!

Kiitos kvoasti, ja aivan ihanaa alkanutta viikko sinulle – tänään ainakin oli ihan täydellinen syyspäivä, joten toivottavasti saadaan nauttia tämä(kin) viikko vastaavista keleistä! :)

Vastaa

Onnea uuteen osoitteeseen. Mukana ollaan :)!

Vastaa

Jee, ihana kuulla! Kiitos kovasti :)

Vastaa

Onnea! Mahtavalta ja raikkaalta näyttää tässäkin osoitteessa x

Vastaa

Ihana kuulla! Kiitos paljon :)

Vastaa

Hei!

Onnea uuteen ”blogikotiisi”.
Annan blogit kaipasikin laistasi kaunista, klassista sekä älykästä naista.

Vastaa

Voi kiitos kauniista sanoistasi, olen otettu!!

Vastaa

Hei Anna-Maria!

Näytät hyvältä , mutta tärkein ; kuulostat kypsältä, asioita miettivältä naiselta.

Kiva ’ tavata’ – seuraan jatkossa mielenkiinnolla.

Terveisin. ’ aikuisempi nainen’

Vastaa

Kiitos Aila kauniista ja merkityksellisistä sanoistasi! Aivan ihana kuulla, että jäät seuraamaan :)

Vastaa

Onnea uusiin tuuliin! Ihanalta täällä kyllä näyttää. ;)
Mä niin inspiroidun susta.. Jo silloin ratikassa, kun kerroit, että tulossa on suuria muutoksia, kun vasta kehittelitte matkasivustoanne, olin jo ihan into piukeena sun puolesta. :D Oot rohkea ja sitä arvostan..

Tuota videojuttua olen itsekin haaveillut, en vain vielä tiedä, että mihin videonmuokkausohjelmaan kannattaa panostaa? Haluaisin jonkun suht helpon, mutta silti monipuolisen, että voisi äänet lisätä jälkikäteen, koska meikäläinenkin menee ihan juntturaan kameran edessä.. Meikkitutoriaaleja olisi kiva päästä toteuttamaan. :)

Vastaa

Voi ihana sinä! <3 Kiitos kauniista sanoistasi!!

Niin tiedän tuon ongelman, siis molemmat, että tarvitsisi helpon, mutta monipuolisen videon muokkaus ohjelman ja aivan etenkin sen, että kameran edessä vaan menee ihan lukkoon ja juttu ei tunnu luistavan millään :D Mähän opettelin kiukulla tuon Lumene-videon kohsalla käyttämään Macin iMovieta, mikä itse asiassa oli loogisempi kuin olin ajatellut - en ymmärrä, miten mulla onkaan ollut niin isoja ongelmia sen kanssa aiemmin, sillä nyt se tuntui etenevän ihan melko jouhevasti. Mutta siis, rutkasti pitäisi vielä opetella lisää, sekä kuvailua, muokkausta että kameran edess olemista! :)

...niin, ja aiheetkin on mulla vähän hakusessa, en yhtään tiedä millä teemalla videoita tekisin :D

Vastaa

Onnea uuteen blogikotiin! Minä olen myös yksi niistä lukijoista, jotka ovat roikkuneet kyydissä vuodesta 2009. Moni suomalainen blogi on vuosien saatossa tippunut lukulistalta, mutta jokin taika tässä sinun blogissasi edelleen on. Toivon sinulle ja blogillesi pitkää ikää, sekä paljon uusia ihania kokemuksia! (:

Vastaa

Kiitos tuhannesti onnitteluista ja kauniista sanoistasi – ihan huikeaa, että olet ollut matkassa jo niin pitkään!! Olen otettu <3

Vastaa

Mukana ollaan! Hyvältä näyttää edelleen ja mielenkiinnolla luen kuulumisia jatkossakin :)

Vastaa

Jee, ihana kuulla!! <3

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.