Heräsin tänään hyvissä ajoin ennen kellon soittoa, sillä taisin alitajuisesti tietää, että vaikka tänään vietän koko päivän kotitoimistolla, on listalla älytön määrä asioita, jotka pitäisi hoitaa. Sitten on vielä toinen lista, jolla on ne kaikki ”olisi kiva ehtiä” jutut, mutta pahoin pelkään, etten ehdi sinne asti.

Päällimmäisenä jännittää lähenevä blogimuutto ja siihen liittyen on käytännön juttuja tehtävänä, jotta blogi löytyy sunnuntaina uudesta osoitteesta. Niinpä pakkailen tässä virtuaalisia muuttolaatikoitani ja yritän pysyä kärryillä, että mitä kaikkea pitäisi ottaa huomioon. Onkin myönnettävä, että jännittää ihan todella paljon. Blogi on kuitenkin itselle todella arvokas asia, joten huolin, että sujuuhan siirto ongelmitta ja asettuuhan näiden vuosien aikana kerryttämäni sisältö sekä omat tarpeet ja toiveet mukavasti uuteen osoitteeseen. Ja sitten tietenkin toisena, mutta ihan yhtä tärkeänä asiana, että löydättehän te perille! Osoitteen vaihtumiset on aina vähän kinkkisiä, joten toivottavasti ette eksy – ei ole kiva muuttaa ilman hyvää seuraa! :)

Ensimmäinen päiväni uudessa osoitteessa on sunnuntai 1.11, mutta voi olla, että menee hetki muuttolaatikoita purkaessa, joten älkää ihmetelkö, jos alussa ilmenee jotain outouksia (toivottavasti ei, ja jos, niin vain hetkellisiä).

red blazer zara 2 red blazer zaraPusero: ASOS / Hame Dina / Bleiseri: Zara / Laukku: Marc Jacobs / Kengät: Buffalo

Kivaa päivää kaikille! Huomenna siis vielä täällä, mutta sunnuntaina uudessa osoiteessa :)

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.