Sain viimein tänään maalattua sohvapöytämme ja tuossa se nyt köllöttää lattialla kuivumassa, enkä malta odottaa, että saan iskettyä jalat kiinni ja nostettua sen paikalleen. Palan halusta nähdä miten uusi sävy istuu kokonaisuuteen, ainakin tuossa suojapapereiden päällä se näyttää tosi kivalta, vaikka tulikin ehkä asteen verran tummaksi kuin olin suunnitellut. Huomenna edessä on vahaus ja sitten saadaankin pöytä käyttöön, ehkäpä siis ehdin vielä tällä viikolla napata lopputuloksesta kuvia tännekin!

Värissä päädyimme lopulta persikkaan, minkä uskon tuovan kivasti pehmeyttä paljon valkoista, ripauksen mustaa ja vähän tummanruskeaa sisältävään kokonaisuuteen. Sävy on sellainen pastellipersikka, pehmeä, haalea ja lämmin – ei kovin kaukana näiden asukuvien bleiseristä, paitsi että on selvästi persikkainen eikä yhtään vaaleanpunainen, kuten tämä puuterinen jakkuni joissain valoissa tuppaa olemaan. Asu on alkukesältä, ajalta ennen matkaa, eikä tyvikasvukaan kilju niin räikeänä kuin mitä nyt – saa nähdä miten maltan sen kanssa syksyllä kun venähtää tästä vielä pidemmäksi!

nude jakku 1nude jakku 2puuteri jakku 20nude jakku 3nude jakku 4Pusero: Zara / Jakku: 2nd hand / Housut: H&M / Kengät: Miss KG / Vyö: Nini’s / Laukku: Gianni Chiarini

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Todella kauniin sävyinen jakku :) Olet kivasti yhdistänyt sen tuohon Zaran puseroon :)

Vastaa

Oi, kiitos kovasti! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.