Uusi laukku oli otettava käyttöön heti, tietty. Niinpä viimeisen parin päivän asut on täytynyt istuttaa laukkuun eikä toisinpäin, vaikka ongelmia se ei ole teettänyt, sillä uusi laukku niin helppo asuste! Eilisen työpäivän asun olin ajatellut illalla laukkua mukaillen hieman mustavoittoisemmaksi, mutta aamulla peilistä katsoessa tulin siihen tulokseen, että vaatetuksen perusteella näyttää kuin vuodenaika olisi kertaheitolla vaihtunut kesästä loppusyksyyn (vaikka toisaalta, kyllähän tuo vuodenaika näyttää vaihtuneen jo kun ulos  katsoo, että tervetuloa vain huominen kesäteatteri-ilta…). Koska halusin sateesta huolimatta olla vielä kesässä, tein aamulla pikapäivitystä vähän värikkäämpään suuntaan, ja seuraavaan kokonaisuuteen päädyin. :)

toimistoasu 6toimistoasu 28
toimistoasu 01toimistoasu 26
Pusero: Sheinside, saatu / Hame: Zara / Kengät: Diavolina / Laukku: Marc Jacobs

Katso myös nämä

15 comments

Vastaa

Aivan ihana tuo paita, upeat värit! :)

Vastaa

Oi, kiitos! :)

Vastaa

Ihana asu, tässä on kaikki taas niin kohdillaan! :) Kaunis ja harmoninen värimaailma, kengät ovat aivan upeat, ja ihan mahtava printti tuossa paidassa, niin herkullisen värinen ja kivasti sijoiteltu.

Vastaa

Ihana kuulla, että tykkäät :) Tuo paita on kyllä ihanan monikäyttöinen; värimaailma mahdollistaa helposti sen yhdistelyn tummempaan ja vaaleampaan kokonaisuuteen, värikkäämmistä jutuista puhumattakkaan!

Kaunis kiitos kommentistasi ja mukavaa viikonlopun odotusta! :)

Vastaa

Kaunis ja raikas toimistoasu indeed! :) Tuli sitten itsekin hankittua samanmoinen pusero ebayn ihmeellisestä maailmasta sillon joskus, kun ensimmäistä kertaa sitä täällä blogissasi ihailin. Pieniä vastoinkäymisiä tuli tosin alkuunsa kohdattua, kun ensimmäisenä postiluukusta tipahti S-kokoiseksi naamioitunut M-koon paita… Lähettivät kuitenkin uuden, mutta sillä kertaa sitten taas kokoa liian pienen :D Onneksi XS-koko olikin kuitenkin varmasti S:ssää parempi, joten loppu hyvin, kaikki hyvin :) Ja ahkerassa käytössähän paita on sitten ollutkin! Ja ylimääräinen pusero varmaan päätyy jollekin lahjaksi nurkista pois pyörimästä.

Vastaa

Kiitos! :) Oi, mahtavaa, että päädyit kanssa vastaavaan ja, että olet ollut tyytyväinen (pienistä alkuhaastesita huolimatta, heh)! Itse tykkään tosi paljon puseron monikäyttöisyydestä; sitä tuntuu olevan hurjan helppo yhdistellä ja muutenkin värimaailma on ihanan raikas :)

Vastaa

Paita on kyllä kerrassaan ihana! Täytyypä koettaa etsiä tuollainen tai jotain samantapaista. Kiva asu muutenkin, juuri sitä mitä omaankin toimistopukeutumiseen haluaisin! Herkullisen viininpunaiset kengät minun on ainakin hankittava. :)

Vastaa

Oi kiitos! Tuo pusero on kyllä osoittautunut tosi mainioksi ja monikäyttöäiseksi – sopii hyvin niin toimistoon kuin vapaallekin :) Itse olen täysin hurahtanut viininpunaiseen, ja sitä tulee syksyn aikana ilmestymään aivan varmasti vielä lisää vaatekaappiini ;)

Vastaa

Tosi inspiroiva yhdistelmä taas kerran! Tosin meillä lukee työpaikan pukukoodissa, että naisilla on oltava sukkahousut kesälläkin. Ja varmaan tulisi noottia näyttävistä (ja todella seksikkäistä) viininpunaisista korkkareistakin…

Vastaa

Mahtavaa kuulla että tykkäät! Eikä, onko teillä noin tarkka koodi? No joo, tiettyhän tuossa on varmaan huikeita eroja jo ihan alan ja työympäristön asettamien vaatimusten myötä! Voisin kuvitella, ettei vaikka lääkärikeskukseen/kouluun tms sopisi viininpunaiset korkeat korkkarit ;) Meillä ei taida olla juuri minkäänlaista ohjeistusta pukeutumiseen, suorassa asiakaskontaktissakin oleville se taitaa olla tyyliin ”siisti” – minkä olen huomannut tarkoittavan eri ihmisille hyvin erilaista :)

Vastaa

Kaunis asu ja ihana laukku. :)

Vastaa

Oi, kiitos Armiida :)

Vastaa

Hei Korundi. Tässä asussa on kyllä todella kauniit värit, juuri tähän loppukesään sopivat.
Osaisitko neuvoa mikä on sun juju, että saat aina paidan/puseron niin nätisti asettumaan hameen/housujen alle ilman että jää muhkuroita? Tässä asussa pusero on ilmeisesti aika ohutta kangasta, mutta olen miettinyt tätä ennenkin (esim. heinäkuisessa out-of-office-postauksessasi varsinkin).

Vastaa

Heippa, kiva kuulla, että tykkäät! :) Hmm, hyvä kysymys, jota on piti ihan pysähtyä miettimään! En oikeastaan koe käyttäväni mitään erityisi kikkoja paidan asettamisessa, tietenkin nyt vähän yritän oikoa ja asetella sitä niin, että kangasmassa jakautuu tasaisesti. Kiinnitän myös huomiota sivuihin, eli jaan sivuile herkästi kertyvää kangasta eteen ja taakse, jolloin lopputulos on yleensä kauniimpi, mutta siinäpä oikeastaan se. :) Tietty asiaan saattaa vaikutta myös paksumpien alaosien käyttö – suosin jämäköitä alaosia, jotka eivät niin herkästi kupruile, ja korkeavyötäröisiä malleja, jolloin yläosan saa vedettyä pidemmälle alaosan sisään (tai vaihtoehtoisesti jos kyseessä on neule, lyhyempää, jotta se vain juuri ulottuu vyötärönauhan alle). Tosin en tiedä kuinka paljon sillä on vikutusta? :)

Vastaa

Kerrassaan upea yhdistelmä, ja kauniita osia kaikki myös erikseen!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.