Uskaltauduin tänään ulos, kaipasin raitista ilmaa ja edes pientä aktiviteettia. Vasta liikkeellä huomasi, kuinka puolikuntoinen vielä olenkaan, yskimistä ja niistämistä vuorotellen. Mutta ehkä pieni happihyppely oli lopulta parempi kuin kokonainen päivä sisällä.

Olo ei siis ollut järin hehkeä, mutta ehkä lookissa oli jotain, mies nimittäin juoksi kiinni kiitäessäni jo takaisinpäin ja alkuiltapäivän auringossa kehui asua. Totesi, että olen kuin Bond-leffasta tempaistu. Elegantti väitti. Suhtaudun imarteluun suurella epäilyksellä, tai sitten vain Bondien taso on tietämättäni romahtanut, mutta imartelusta hauskan tekee se, että kuulin samanlaisen kommentin vain muutama viikko takaperin Turussa. Tiedä sitten, ehkä simppeli pukeutumislinja vain toimii erityisen hyvin.

Ja onhan tämä neulemekko ihana. Trumpettihihat tekevät siitä vähän tyttömäisen. Lisäksi se on kiva näin alkusyksyn tunnelmissa, mutta toimii paremmin kerrostettuna ja asustettuna myös talvella. Haaveilin jo burgundia harmaan pariksi, löytyisiköhän viimein tänä talvena haaveilemani viininpunainen mokkalaukku?


Neulemekko: KappAhl, saatu blogin kautta / Bleiseri: Mango / Laukku: Marc Jacobs / Kengät: Lloyd
Kuvat: Saara / Rööperin Rouva

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Ihan täydelliset hihat tuossa mekossasi! :)

Vastaa

Eikö! Pienellä asialla saa kyllä kivasti jujua perusmekkoon siten, että monikäyttöisyys säilyy! :)

Vastaa

Ihana.. Vinkkaa jos joskus aiot hommautua siitä eroon ?

Vastaa

Hih, ehdottomasti vinkkaan!! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.