Viime vuosina olen jaksanut vähemmän seikkailla kirppareilla, en kivijaloissa enkä nettikanavissa. Sama on oikeastaan pätenyt aleen, alennusmyynnit ovat enemmänkin olleet riski heräteostoksiin ja potentiaalinen paikka ahdistua täpötäyteen ängetyistä rekeistä. Niinpä sitä on puolihuomaamattaan tullut jätettyä molemmat välistä satunnaisia poikkeuksia lukuun ottamatta. Tämä loppukesä on molemmissa ollut vähän poikkeuksellinen, olen jaksanut kurkata muutamat alekylttien koristamat kulmat ja olen jopa poikennut kirppareille – ja tehnyt löytöjä!

UFFilta löysin pari viikkoa sitten ihanan vintage-henkisen mekon, Fidasta viime viikolla söpön vekkihameen. Paras löytö taisi olla eilen, jolloin poikkesin kotimatkalla hetken mielijohteesta Kaivarin Kanuunassa. Taustana kerrottakoon, että olen jo hetken silmäillyt innokkaasti netissä Vagabondin Grace -nilkkureita. Omistan vastaavanmalliset marjapuuronpunaisena ja voi että, kuinka ihanat jalassa ne ovat. Mutta mustat olisivat vielä monikäyttöisemmät.

Niinpä olen viikon verran ollut jo lähes ostamassa niitä ja viikonloppuna ehdin jo klikata ne Booztin ostokoriin, mutta sitten en kuitenkaan vielä päättänyt ostotapahtumaa. Suurin syy siihen oli se, että olen pohdiskellut, että olisivatpa mokkaiset, mustat mokkanilkkurit kun itseltä vielä puuttuu. Mutta kuinka hyvä, että epäröin, sillä mitä löytyikään Kaivarin Kanuunasta, ihan heti siitä ensimmäisestä pöydästä sisään astuessa. Ihan samanmalliset, mutta mokkaiset upouudet nilkkurit omassa koossani. Niin, ja vieläpä viidesosalla netissä katsomieni hinnasta. Uskomaton sattuma!

Kengät on ihanat ja maanantain niillä kuljettuani olen vakuuttunut, että myös nämä on yhtä mukavat kuin ne punasävyiseni. Täytynee poiketa kirppareilla useamminkin. Toinen löytö muuten oli tuo kuvassa vilahtava pusero, ihana sekin.

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Nyt jäi kiinnostamaan nuo muut löydöt vintage tyyppinen mekko ja vekkihame. Itse kävin pitkästä aikaa kirpparilla ja löysin 8 kappaletta retro hameita ja 3 e kpl;)
Iin

Vastaa

Oi, mitä löytöjä!! Näiden omien löytöjen jälkeen päätin, että täytyy ehdottomasti alkaa taas poikkeamaan kirppareilla aktiivisemmin. Nyt erityisesti se on helppoa, kun sellainen löytyy ihan syyskotini kulmilta :) Tuo mekkolöytöni odottaa päälle pääsyä, joten yritän napata siitä asukuvatkin samalla niin pääsee blogiinkin! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.