Vaikka muutamissa vaatekaupoissa matkalla poikettiinkin, jäivät Tallinnan ostokset hyvin vähäisiksi. Itsellä ei edes shoppailu varsinaisesti mielessä matkalle lähtiessä ollut, vaan enemmänkin kaupungista nauttiminen ja herkuttelu. Loppujen lopuksi kuitenkin kävi niin, että mies palasi laivaan tyhjin käsin ja itse kiikutin mukana paria pussukkaa, vaikka alkuperäisen ajatuksen mukaan olisi pitänyt olla juuri päinvastoin. Mutta mistäpä en jotain mieluista löytäisi…:)

Pari hametta tarttui matkaan niinkin eksoottisesta paikasta kuin Zarasta, jossa poikkesimme vielä päivän lopussa, kuluttaen viime hetkiä ennen laivaan paluuta. Pari korua taas ostin päivän ensimmäisestä vaatekaupasta Stradivariuksesta, joka oli se ainoa vaatekauppa, jossa ylipäänsä olin suunnitellut käyväni. Kyseisestä ketjusta löydän usein matkoilla jotain pientä kivaa, mutta tällä kertaa kiertelin liikettä, eikä oikein mikään iskenyt. Vielä ennen lähtöä eksyin silmäilemään koruhyllyä, josta lopulta löysin kassalle kiikutettavaa. Tai oikeastaan toinen niistä oli miehen valkkaama, mutta kumpi?

stradivarius

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Veikkaisin, että tuo musta-valkoinen on miehesi valitsema.

Vastaa

Hih, just toisinpäin meni! Itse tykästyin mustaan, mutta mies ei oikein siihen lämmennyt, mutta tykkäsi kovasti turkoosista, josta kyllä itsekin pidän, mutta heleä turkoosi ei välttämättä olisi suoriltaan ollut oma poimintani koruhyllystä :)

Vastaa

Upeat korut löysit

Vastaa

Kiitos :)

Vastaa

Musta-valkoinen on niin sinun oloisesi että olisit tullut siitä mieleen vaikka sen olisin nähnyt jollain toisella sivulla =)

Vastaa

Hyvin olet päässyt perille makuuni ;) Tuo nimittäin osui koruhyllyltä ensimmäisenä silmiini, enkä siitä enää ennen kassaa otettani irroittanut :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.