Tein viime viikolla heräteostoksen, hups. Haahuilin Stockan laukkuosastolla ja silmäilin laukkua kesäksi ja reissuille, mutta iskinkin silmäni Ralph Laurenin varsin klassiseen malliin, jonka väriin erityisesti tykästyin. Tumma luumu on sopivan hillitty sopiakseen yhteen monen värin kanssa, tumman sekä vaalean, olematta kuitenkaan tylsä. Kokonsa puolesta se on myös oiva, tilavaan laukkuun mahtuu se pieni elämäni, jota niin usein kannan mukanani; läppäri, kamera ja kaikki pientilpehööri. Painoa siis kertyy, joten arkilaukun täytyy kestää, erityisesti kantohihnojen.

Olen jo jonkin aikaa haaveillut viininpunaisesta laukusta, mutta se ei suinkaan ole ollut ostoslistani kärkipäässä, toisin kuin musta ja ruskea laukku. Mutta nyt voinen ruksata viininpunaisen listalta, tämä istunee värinsä puolesta riittävän lähelle, etten nyt ainakaan toistaiseksi punaisempaa versiota kaipaa. Olen oikein tyytyväinen ostokseen ja yhteisestä Tallinnan päivästä selvittyä uskallan sanoa, että laukku lunasti paikkansa ja malli on oikein käytännöllinen.

ralph lauren5ralph lauren17Farkut: Dr Denim / Neule: H&M / Kaulakoru: Zara / Laukku: Ralph Lauren

Kuvassa valaistus on viileä, sävy on luonnossa asteen verran lämpimämpi :)

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Ihana laukku ! Oliko minkä hintainen stockalla ? Siellä oli osa luumun värisistä mennyt aleen näköjään kun kävin kierroksella..

Vastaa

Kiitos! :) Tämä oli just niitä aleen tulleita laukkuja – normaalihintaisena olisin tuskin ostanutkaan, mutta kun sattui olemaan niin mukavassa alennuksessa ja vielä sopivasti yhden laukku”tarpeen” täyttävä, niin en voinut olla kiikuttamatta kassalle! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.