Itsellä ei pahemmin ole vapputraditioita ja niinpä joinain vappuina on paljon ohjelmaa ja toisinaan taas ei juurikaan, kuten nyt. Niinpä päädyttiin ihan viime hetkellä varaamaan vappubrunssi tälle päivälle ja vappuaatto, noh, se meni ihan sen hetkisten fiiliksen mukaan ilman mitään ennakkosuunnitelmia. Niinpä istahdettiin miehen kanssa alkuillasta syömään, ruoka oli mainiota ja keskustelu syvissä vesissä. Jälkkärilistaa katsellessa todettiin, että ehkä koti-ilta voisi kuitenkin olla paikallaan ja hipsittiinki kotiin S-marketin kautta. Käytiin hakemassa munkkia ja kotona korkattiin blogin kautta saatu Barefootin mainio rosé-kuohuva.

Siinä sitten istuin vappulasit päässä lipittämässä pinkkiä kuplivaa ja kuuntelin J.Karjalaista fiilistelleen viime vuoden juhannuksen keikkaa Tavastialla. Katsottiin Andy Kaufmania ja jatkettiin Game of Thronesiin, johon olen ihan koukuttunut. Talvella katsottiin loistava True Detective -sarjan eka (ja toistaiseksi ainoa tuotantokausi) ja sen jälkeen kaipasin tyhjiötä täyttämään jotain. Suostuin katsomaan pari ekaa jaksoa Game of Thronesia epäillen, ettei se välttämättä kuitenkaan olisi minulle, mutta fiilis muuttui nopeasti ja nyt haluaisin nähdä kaikki jaksot mahdollisimman nopeasti palaen halusta tietää, mitä sarjassa tapahtuu. Pitäisi varmaan sulkeutua viikonlopuksi katsomaan kaikki tähän mennessä tehdyt kaudet läpi, mutta pakko kai tyytyä yhteen tai kahteen jaksoon päivässä. :)

liu jo lompakko 5liu jo lompakko 20liu jo lompakko 1

Vaikka vappu on ollut kolea ja me paljon kotona, olen silti yrittänyt nauttia väreistä. Niinpä molempien päivien asuissa on loistanut kirkkaat värit ja vilkkunut paloja pastelliakin. Nappasin myös käyttöön upouuden Fashionstorelta saadun Liu Jo -lompakon, jonka valkkasin etupäässä upean värinsä takia. Entinen Michael Korsin musta lompakko on ajaton ja vielä oikein käyttökelpoinen, mutta olen jo hetken kaivannut pientä väripiristettä myös lompakkooni, niinpä uusi tuli kuin tilauksessa. Musta sai jäädä odottelemaan talvikautta pinkin ottaessa paikan kesäkaudeksi.

  Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Ihanan värikästä, tyttömäistä, eli ihan sua! ;)
Game of Thrones on kyllä koukuttava tapaus. Vaikka saatan olla parikin viikkoa avaamatta telkkua, silti on muutamat sarjat joista ei saa tarpeekseen, jotka sitten kattoo kerralla putkeen.

Vastaa

Hih, kiitti!! No niin on, haluaisin kahmia kaikki jaksot kerralla ja nyt se on vielä helppoa kun on vasta toisessa tuotantokaudessa. Mutta entäs sitten kun kuroo kiinni nykyisen tilan ja joutuu odottamaan uusia jaksoja, hui :D

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.