Jos  kaikki olisi mennyt alkuperäisen suunnitelman mukaan, niin olisimme heränneet tänään kauniiseen syysaamuun Visuveden rauhasta ja punaisen mökin suojista, mutta sen sijaan heräsimmekin tutusta sängystä keskellä kaupunkia. Se on pitkä juttu miksi, johon liittyy muun muassa järjettömän huono onnemme auton kanssa – keväällä eräs peruutti kylkeen, kesällä toinen törmäsi takapuskuriin ja viime kuun puolella sitten kolmas maanteiden kuningas ajoi sivupeilin irti. Vahinkoja sattuu ja kahdelle kolaroijalle kiitos teon rehellisestä myöntämisestä, yksi toivottavasti tuntee piston kyseenalaisesta toiminnastaan tapauksessa, jossa aiheuttaa (kallista) vahinkoa toisen omaisuudelle. Mutta siis, erinäisten kommellusten jälkeen auton kuitenkin piti palata korjaamolta tällä viikolla, mutta eihän se sitten tullutkaan vaikka viime hetkeen asti odotettiin. Perjantaina olikin pakko katsoa todellisuutta silmiin ja myöntää, että retki jää nyt välistä.

Harmitus muuttui hymyksi kun sain viime hetkellä lipun Habitareen, niinpä käytettiin osa tästä yllättävästä vapaapäivästä Messukeskuksen uumenissa!
habitare 1-7 habitare 6-6 fazer cafe 1
Tänä vuonna viehätti ihan samat aiheet kuin viimeksi, eli valaistus ja piensisustus. Rakastan tiloja, joissa on pieniä valopisteitä ja kauniita valaisimia, joten on ihana inspiroitua eri valaistusvaihtoehdoista sekä -muodoista. Piensisustus taas on aina ajankohtainen aihe sillä somat sisustuskaupat ja kauniit tekstiilit vetävät poikkeuksetta puoleensa.

Olin innoissani kun törmäsin messuilla Zoco Homeen, jonka nettikaupassa olen roikkunut kerran jos toisenkin. Mainitsin vähän aikaa sitten, että olen innostunut (monen muun tapaan) marokkolaisesta hengestä ja juuri Zoco Homen nettikaupassa sain päähäni, että haluan kauniita kaakeleita jonnekin. Nyt oli huippua päästä hypistelemään kaikkea paikan päällä ja lisäsin ostoslistalle kaakeleiden lisäksi myös mustavalkoiset kulhot, jotka olisivat oikein tervetullut piriste aamiaispöytäämme!
habitare 4-5pulla-5habitare 12-5habitare 11-5
Kauniita kaakeleita löytyi myös Smyygin valikoimasta (ylempi kuva), jotka ihastuttivat niin kuoseillaan kuin väreillään. Näitä kun saisi sekalaisen erän niin tuunaisin jonkin tason tai tarjottimen heti uuteen uskoon! Myös mattoja, sisustustyynyjä ja torkkupeittoja vilkuilin silmät kiiluen, sillä niille kaikille tuntuu olevan jatkuva tarve.
habitare 19-5 habitare 20-5habitare-8zoco home-5habitare 18-5
Marokkolaisten sisustustuotteiden ohella messujen ehdoton lempparini oli metrilakukioski Tuore laku on parhautta ja metrilakut pelastaa tapahtuman kuin tapahtuman! Olinkin onnesta soikeana kun pääsin valkkaamaan kasan lakuja kotiin viemisiksi ja päivän pahanolonkohtauksen aiheutin kun innoissani heti kotiin päästyä imin yhden lakulieron hädin tuskin pureksimatta. Mites se sanonta tyhmän pään aiheuttamista kärsimyksistä menikään… :)

metrilaku-5

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

12 comments

Vastaa

Samassa paikassa vietin minäkin päivääni tänään =)

Vastaa

Onpa hauska sattuma! Ihmettelin kun tulin törmänneeksi messuilla vain yhteen tuttuun, mutta ehkäpä väenpaljous nielaisi yksittäiset kulkijat vaikka tiesinkin melkolailla samoihin aikoihin olevan liikkeellä enemmänkin tuttuja kasvoja :)

Vastaa

Itse skippasin messut tänä vuonna. Viime vuonna kävin ja olin oikeastaan vähän pettynyt sillä messut olivat aikalailla eri liikkeiden myynti osastoja eli aika vähän oli uutta muotoilun ja huonekalu suunnittelun alalta . . .
Marokkolaiset jutut on kivoja ( tietysti ), onneksi saan niitä edullisesti suoraan :D

Vastaa

Mulla oli viimeksi ihan samat fiilikset, joten en myöskään olisi mennyt tänä vuonna, jos tuota lippua en viime hetkellä olisi saanut. Olisin kaivannut enemmän inspiraatioita ja jotain uutta, mutta ihan samalta vaikutti kuin edelliselläkin kerralla :/

Voi vitsit, saisinpa mäkin! Sitten meillä olisi varmasti koko koti täynnä marokkolaisia kippoja, kuppeja, raheja ja ties mitä :)

Vastaa

Habitaressa minäkin tänään parin vuoden tauon jälkeen. Oli kivat messut, paljon mielenkiintoista katsottavaa. Suuntasimme heti messujen auettua piensisustuspuolelle ja saimmekin katsella tavaroita ihan rauhassa. Iltapäivällä ruuhka oli jo aikamoinen…

Vastaa

Piensisustuspuoli oli ehdottomasti mun lemppari! Se taitaa kolahtaa selvästi eniten tämän hetkiseen (ikuisuus)tarpeeseen, mutta sain silti pidettyä lompakon kiinni vaikka monta kertaa meinasin sortua pieniin heräteostoksiin :)

Vastaa

Siellä olin minäkin tänään! :) Ja menen huomenna uudelleen, sillä CASA blogit ovat Habitaressa edustettuina usean bloggaajan voimin kertomassa vähän sisustusbloggailusta ja tekemässä live-postauksia. :)

Kävelit muuten perjantaina puoli yhdentoista aikaan minua vastaan Aleksilla HM:n kohdalla. Olin myöhässä tapaamisesta ja piti kiirehtiä vain ohitse, muutoin olisin nykäissyt hihasta! ;)

Vastaa

Oi vitsit, kuulostaapa hauskalta! Mä missasin kokonaan tuon CASA blogien kulman (jostain syystä ei osunut meidän reiteille enkä muistanut sitä enää alun jälkeen), olisi ollut kiva käydä kurkkimassa :)

Eikä, olipa sattuma! Hih, mä olen tainnut olla tapani mukaan ihan ajatuksissani kun en yhtään huomannut sua :D

Vastaa

Haaa, täällä toinen metrilakufriikki! Niitä pitää aina saada, kun käy jossain messuilla. Tämänvuotiset messut jäivät nyt kiireiden jalkoihin, vaikka sisustusta olen viime aikoina pohdiskellut paljonkin. Marokkolaisesineet näyttävät kauniilta!

Vastaa

Hih, ihana! Metrilakut on kyllä parhautta <3 Meilläkin meinasi jäädä välistä ja vaikka olivatkin hyvin samankaltaiset kuin viime kerralla, niin olihan siellä kuitenkin mukava tälläkin kertaa päästä poikkeamaan (ja hakemaan lakuja) :)

Vastaa

Ihastelin samaisia kaakeleita ja valaisimia tänään messuilla. Metrilakujakin tuli syötyä niin, että nyt tekee oikein pahaa. :D Pitihän sitä ottaa kympillä se 12 kappaletta. Ahneella on paskanen loppu.

Tuo sun kellohamonen on niin kaunis! Bongasin vastaavan täydellisen yksilön virosta, mutta sen suu oli niin pieni, ettei se noussut lantioni yli laisinkaan. :’D

Vastaa

Kohtalotoveri :D Metrilakut on kyllä ihan liian hyviä ja meidän pussi katosi ihan käsittämättömän huimaa vauhtia – olisi pitänyt ostaa enemmän, niin olisi jäänyt varastoon (varmaan joo olisikin…) :)

Toi on kyllä niin ärsyttävää! Mulla on monen hameen kanssa ollut just noin, että jos olisi vyötäröltä hyvä, ei tunnu menevän lantion yli ja jos taas menee ylös ongelmitta, vyötärö tuntuu liian löysältä, pöh :/

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.