Pukeudun todella harvoin vain yhden värin asuun sillä tunnun aina kaipaavan joukkoon edes yhtä lisäväriä piristämään kokonaisuutta, mutta tänään tein poikkeuksen ja pukeuduin kokomustaan asuun. Alkuperäinen ajatukseni kyllä oli käyttää asussa harmaata satiinitoppia ja korkkareita (ja maalata huulet punaisella), mutta koska käytän mustaa harvemmin paljoa kerralla (etenkään kasvojen lähellä), päätinkin vaihtelun vuoksi jättää alkuperäisen idean toiseen kertaa ja ravistella vähän omia tottumuksia.

Vielä viime hetkellä nudevärinen laukku poltteli hyppysissä, mutta sain pidettyä päätökseni pysyä ihan vain mustassa. Taitaa tosin aiheuttaa vähän goottivibat valkoisen ihon ja kokomustan asun yhdistelmä, tai sitten glam rock -fiiliksen, kuten mies koki. Ehkä värit kyllä kieltämättä ovat enemmän minua, mutta eipä tämä mustanpuhuva look kuitenkaan liian vieraalta tuntunut – olo voisi olla ihan toinen jos parina olisikin selvästi tavallista tummempi meikki!

paksu neuletakki 31villatakki 01ted baker bag 1

Pitsitoppi: H&M / Villatakki: Gina Tricot, saatu blogin kautta / Legginsit: Topshop / Korkkarit: Topshop / Vyö: Nini’s / Clutch: Ted Baker

paksu neuletakki 19paksu villatakki 2paksu neuletakki 033

  Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Ihanan erilainen! Tykkään! :)

Vastaa

Ooh, huippua, että iskee! :)

Vastaa

Toooosi magee!! Tykkään, todellakin! :)

Vastaa

Hih, kiitos! !hana kuulla, että tykkäät!! <3

Vastaa

Hei,

Kysyn vielä tätä kautta, että oletko saanut tunikan hankittua/varattua puhelimitse ? Pääsetkö mahdollisesti alkuviikosta käymään ? :)

Vastaa

Laitan sulle kohta meilin :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.