Tämä viikko on blogissa omistettu keväälle, tai tarkalleen ottaen kevättakeille. Odottelen malttamattomana sitä hetkeä kun talvitakin uskaltaa korvata trenssillä ja palan halusta päästä hautaamaan talvivaatteet syvälle varastoon. Eteisessä polttelee jo ruutubleiseri ja talvikenkiä olen vaivihkaa hivuttanut laatikoihinsa.

Kevätauringon innoittamana otinkin varaslähdön kevättakkien maailmaan. Yhdessä Reetan kanssa kiersimme PR-toimistojen showroomeja mietteet takeissa ja poimimme molemmat omat lempparit lainaksi. Kannattaakin jäädä odottelemaan takkisatoa Reetan blogista, mutta nyt sukelletaan omiin valintoihini, tai tarkalleen ottaen ensimmäiseen.

supertrash takki 15

Vaikka tyypillistä lienee säästää paras viimeiseksi, teen nurinkurisesti ja aloitan suosikillani. Toki ihastuin myös muihin, mutta tämän Supertrashin superhienon takin suosikiksi nosti sen erilaisuus tyypilliseen takkivalikoimaani nähden. Ihastuin, todella. Takissa on kiehtovat kaksi puolta, se tuo mieleeni Matrixin ja maskuliinisuuden, mutta samalla sen siro leikkaus äärimmäisen kauniisti laskeutuvat leikkaus tuntuu jopa ripauksen seksikkäältä.

Siinä on kiehtova kontrasti, ja takin epäilemättä voi luontevasti yhdistää hyvin erilaisiin asukokonaisuuksiin. Mutta mihinkäs koira karvoistaan pääsisi, eli tuskin tulee yllätyksenä, että yhdistin takin kynähameeseen. Tosin pehmeä trikoo ja klassinen t-paita antoivat sille rentoutta. Supertrashin takki siirtyikin suoraan omalle ostoslistalle, tällainen on ehdottomasti saatava!

supertrash coatsupertrash takki 10supertrash takki 5supertrash coat 1

Takki: Supertrash, kuvauslainassa / T-paita: Close by Denim (Ellos), saatu blogin kautta / Hame: Baum und Prferdgarten / Nilkkurit: VIC / Kaulakorut: H&M
Kuvat: Reetta / Life is beautiful

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Hei,

Takki on aivan ihanan näköinen! Osaatko sanoa mistä noita saa?

Vastaa

Eikö olekin! Takki on itse asiassa just alessa ST Studiosin sivuilla, itsekin tilasin sen sieltä :) Eli täältä löytyy: https://www.ststudio.com/fi/collection/jackets-coats/straight-crepe-jersey-coat/1207/

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.