Koska edelleen kärsin ajantasaisten asukuvien pulasta, hypätään kuvien kanssa muutaman viikon taakse. Oikeastaan voisi muutenkin, valoa oli enemmän ja ajatuskin kulki paremmin. Jos nyt jotain hyvää pitää hakea tästä hetkestä, niin olenpahan saanut vähän siivottua (kutsutaan sitä nyt sitten vaikka varhaiseksi joulusiivoukseksi) ja ripoteltua kodin täyteen kynttilöitä, kaivoinpa esiin alkavasta joulukaudesta muistuttelevan suuren koristetähdenkin. Eihän tässä ole jouluunkaan enää kuin kuusi viikkoa, eli ihan tosi vähän!

Olen myös aloittanut aktiivisen läppärin sisällön organisoinnin ja ennen kaikkea varmuuskopioinnin. Koneeni oli vastikään huollossa ja sai kauhutuomion, kovalevy on hajoamassa ja saattaa poksahtaa hetkenä minä hyvänsä. Siinä vasta sopiva hetki paniikille! Voisihan tuon toki vaihdattaa, mutta alkaa viisi vuotta loistokkaasti palvelleessa, melkein jo kroppaan kiinni kasvaneessa koneessa olla jo vähän kaikkea muutakin rempan tarvetta (kuten kyllä omistajassaankin), joten taitaa olla aika uudelle. Josko vaikka joululahjapaketista paljastuisi…?

cubus neule 6 harmaa kynahame 2cubus jumper 2 cubus jumper 1Pusero: ASOS / Neule: Cubus, saatu blogin kautta / Hame: Zara /
Kengät: Diavolina / Takki: Zara / Vyö: Nini’s

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Kaunis on kokonaisuus. Ne pienet asiat, ne auttavat jaksamaan Kun joka päivä tekee jotain pientä. Älä luovuta :)

Vastaa

Kiitos kovasti kannustuksesta <3

Vastaa

Siinäpä on säpsäkkä varpunen! :) Samaa fiilistä podetaan täälläkin – josko nyt loppuviikkoa kohden alkaisi aurinko taas näyttäytyä ja tuoda vähän energiaa mukanaan.

Mukavaa viikkoa!

Vastaa

Hih, kiitti! No niinpä, aurinko olisi kyllä niin tervetullut, edes vähäksi aikaa :) Kiitos samoin, ihanaa viikon jatkoa!

Vastaa

kylläpä sulla on kivoja kuvia. Joskus pitää sopia ne kuvaustreffit.

Riikka blogistaan

Vastaa

Kiitti! Joo, ehdottomasti kuvaustreffit joku päivä! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.