Alkupäivälle oli vaikka mitä tavoitteita, mutta lopulta huomasinkin ajautuvani ihan sivuraiteille ja kiitos sen, rauhallisesti alkaneeseen päivään palasi kiire. Vaikka en olekaan tehnyt juuri sitä, mitä suunnittelin, olen oikeasti kyllä ollut ihan tarpeellisten asioiden äärellä. Olen muiden muassa sumplinut loma-aikani tuurailuja, ensimmäistä kertaa nimittäin ostan alihankintana apua juoksevien asioiden hoitoon poissa ollessani. Se vähän jännittää, eli luovuttaa työtä toiselle, mutta olla lopulta itse vastuussa. Siksi yritän myös hoitaa työt niin pitkälle kuin ikinä pystyn ennen lomaa ja muutenkin aikaa on varattava asioiden tarpeeksi tarkkaan läpikäyntiin. Siihen limittyy myös toinen asia, joka on tänään työllistänyt, nimittäin matkalle mukaan otettavat työvälineet.

Ajatukseni ovat tehneet kaaren, alkaen siitä, että ehdottomasti otan läppärin mukaan. Jatkuen siihen, että jospa kuitenkin yritän pärjätä tabletilla ja siihen liitettävällä näppäimistöllä, päätynyt Verkkokaupassa haahuilun ja kyselyn jälkeen takaisin siihen, että ehkäpä sitten kuitenkin läppäri.

Niinpä olen googlaillut keskusteluja ja miettinyt järkevää ratkaisua kysymykseen, eli miten lähteä liikkeelle kevyesti, järkevästi ja olosuhteet huomioiden, mutta kuitenkin pystyä reagoimaan kriittisimpiin tapauksiin. Näitä yrittäjyyden kääntöpuolia, eipä loma ole koskaan ennen aiheuttanut näin paljoa päänvaivaa. Olisi ihan eri lähteä pariksi viikoksi vaikka Eurooppaan kuin pariksi viikoksi seikkailemaan Afrikkaan.

En siis ole vielä löytänyt vastausta, mutta luulen, että se on lähellä. Tai oikeastaan sen on pakko olla, matkaanhan nimittäin on enää pari viikkoa! Huh. Mutta sitä ennen vielä vähän joulutunnelmointia, eli suuntaan ihan näillä hetkillä pikkujouluteemaiseen illanviettoon. Kivaa iltaa kaikille!

Mekko: Zara / Takki: Zara / Laukku:Cambridge Satchel Company / Kengät: Tamaris

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Hieno tyyli, hyvä idea yhdistää kukkamekko takin kanssa. Nyt tai joulukuu voisi olla ne parhaat kuukaudet matkustaa jos ei tykkää pimeydestä ja kylmyydestä

Vastaa

Kiva kuulla, kiitos! Ja niin totta, nyt on kyllä loistava aika karata etelämmäksi. En ole aiemmin ollut marraskuussa Eurooppaa pidemmällä, joten kiva nähdä, miten kunnon lämpöannos vaikuttaa keskitalven jaksamiseen :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.