Viikonloppu on taas mennyt ohi vauhdilla ja päivän pirteä hetki jäi auttamattoman lyhyeksi – yhtä lyhyeksi kuin valoisakin. Tämän päivän aurinkoinen pilkahdus vietettiin rennossa juhlahumussa Mikon synttäreitä Sandrossa mainion brunssin merkeissä juhlistaen ja sunnuntaibrunssi osoittautui loistavaksi tavaksi kutsua sukua ja ystäviä koolle! Kotiin lähtiessä ulkona oli jo ihan hämärää ja vatsa pullisteli herkuista. Kiitos Mikolle kivasta iltapäivästä, ja vielä kerran onnea!

Koska kyseessä oli rento tilaisuus turvauduin luottomekkooni, joka on yksi tämän syksyn (ja varmasti myös talven) suosikkivaatteistani. Paksumpi mekko lämmittää mukavasti ja eri tavoin asustettuna taipuu moneen. Tämänpäiväiset kuvat ovat myös viikon ainoat asukuvat. Joka päivä on ollut niin tuskastuttavan harmaata, ettei kuville yksinkertaisesti ole ollut mitään mahdollisuuksia. Toivon todella, että ensi viikolla on edes hitusen enemmän aurinkoa päivissä!

harmaa mekko 01harmaa mekko 20harmaa mekkoharmaa mekko 45harmaa mekko 23Mekko: Lindex / Pilkkusukkikset: Falke / Laukku: Ralph Lauren / Nilkkurit: River Island / Vyö: Nini’s

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

16 comments

Vastaa

Tosi kiva asukokonaisuus! Tuo mekko ja laukku kelpaisivat mullekin :) Täytyy myöntää, että kiinnitin silti ensimmäisenä huomiota tuohon sun ilmavaan tukkaan. Ihana! <3

PS. Tää harmaus alkaa jo kyllästyttää muakin. En ole viikkoon saanut otetuksi mitään kuvia blogijuttuja varten. Päivällä 12 aikaankin on niin synkkää ja harmaata! Ikävä aurinkoa ja SITÄ VALOA!

Vastaa

Oi, kiitos kovasti! <3 Monesti (tai siis yleensä aina) olen niin laiska hiusten kanssa, että annan olla vain, mutta välillä on kiva pienesti panostaa :)

Voi niinpä! Yleensä en pidä lumesta, mutta nyt toivottaisin kyllä tervetulleeksi, toisi nimittäin edes vähän valoa ja ehkäpä muutaman mahdollisuuden lisää kuvien ottoon. Huoh, tulispa jo kesä… :D

Vastaa

No voi morjens, miten upeana olet jotenkin näissä kuvissa! Näytät tosi onnelliselta, ja ihan itseltäsi, mutta vielä jotenkin normaalia seksymmältä, hmm… ;) Ja asu on just nappiin, ihanan yksinkertainen ja silti tosi style. <3

Vastaa

Ooh, ihana<3 Kiitos kovasti!!! <3

Vastaa

Ei paljon haittaa vaik olis vain yhdet kuvat viikossa, jos laatu on näin hyvä. Tosi kaunita kuvia, ihana laatu ja ja ja… :D <3

Mut oli mulla muutakin, nimittäin haaste: http://shoelover-lover.blogspot.fi/2014/12/all-i-want-for-christmas-is.html

Vastaa

Hih, just samaan aikaan kun jätit tämän luon sun postaustasi ja mietin, että näyttääpä mun toivelista samalta (autoa lukuun ottamattaa) :D Mutta ehkäpä täytyy väsätä oma haavelista myös tänne, kiitos siis haasteesta! :)

Vastaa

Mäkin kiinnitin huomiota ihaniin hiuksiisi! Kiharritko niitä jotenkin? :) Olen niiin avuton kaikessa kihartamiseen liittyvässä..

Vastaa

Kiitos kovasti! Hih, just tässä samaan aikaan kirjoittelen omaa postausta siitä, miten nämä hiukset laitoin (tai miten yleensäkin teen jos kaipaan helposti vähän lisäkuohkeutta) – eli pian tulee ihan tarkat ohjeet! :) Mulla ei muuten suju kanssa kihartaminen yhtään, tai jos sujuu, niin vie hirveästi aikaa, joten tosi harvoin jaksan käyttää mitään muotoilurautoja!

Vastaa

Nuo hiukset!! Tuon yksinkertaisen, mutta kauniin mekon, pariksi nuo hiukset on just eikä melkein. Jännä, kun muutkin ovat huomioineet saman :) Mitä oletkin sitten hiuksillesi tehnyt, niin do it again. Sopii todella hyvin :) Toinen kuvissa katseenvanginnut on tuo laukku. Ihana!!

Vastaa

Ooh, kiitos kovasti!! :) Ihan tosi kiva kuulla, että tulivat huomatuiksi – näköjään pienellä vaivalla on iso vaikutus! :) Näiden kommenttien innoittamana aloinkin kasaamaan ihan omaa postausta siitä, miten hiukset laitoin!

Ja kiitos, mä olen edelleen ihan koukussa viininpunaiseen ja tämä on herkkuvärin puolesta vielä mainion kokoinen! :)

Vastaa

Sun vartalo näyttää niin upealta tuossa mekossa! Aiheutat vähintäänkin autokolareita, tai sydänkohtauksia, mutta siis ihan hyvällä vain. ;) <3

Vastaa

Voi höpöhöpö! Mutta kiitos ihana <3 <3

Vastaa

Kiva, että pääsit mukaan ja hyvä, jos nälkä lähti :) Sandro on kyllä niin hyvä!

Vastaa

Ihana asukokonaisuus. Mitä väriä sulle on laitettu hiuksiin? Ne on tosi kauniin sävyiset. :)

Vastaa

Kiitos kovasti! Itse asiassa hiuksiusteni pituutta ei ole värjätty todella pitkään aikaan (ainakaan puoleentoista vuoteen) ja tyvikin on kunnolla värjätty ihan alkuvuonna, sen jälkeen olen känyt kampaajalla kerran, kesällä, jolloin pistettiin muutama raita tyveen tyvikasvua pehmittämään. Eli siis varsin vähävaivainen tukka, joka ei onneksi enää vaadi säännöllistä värjäämistä :)

Vastaa

Voi luoja tota sun runkoa! Olet ihan liian tyrmäävä nainen♥ Samaa mieltä kuin Camilla, vähintään kolareita ja sydänkohtauksia aiheutat! ;)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.