Ihana raukea lauantaipäivä käynnissä. Toivottavasti teilläkin!

Pitää kyllä siivota ja vähän töitäkin on tehtävä, mutta parasta on kun sen kaiken voi tehdä omalla painollaan ja pienissä paloissa. Haittaa ei ole siitäkään, että ulkona on kivan leuto ja ennen kaikkea valoisa sää. Näinä päivinä aina kun aurinko on ilmaantunut kuvioihin, on hetkessä mielen vallannut kevätolo. Havahduin tänään postipakettia avatessani, että tulinpa sitten kevätinnossani tilanneeksi pari korikassia. Ja niiden käyttöön nyt vielä on aikaa, ei vain viikkoja vaan kuukausia. Mutta silti tuntuu kuin kesäkausi olisi lähempänä kuin onkaan.

Kevätuutta tilasin vähän aikaa sitten myös Oasiksen verkkokaupasta, tosin nämä kevätuutuudet voi ottaa saman tien käyttöön eikä tarvitse odottaa lämpimämpiä kelejä. Ylipäätään olen kaivannut kauniita ja ajattomia puseroita vaatekaappiini, joten jo  kun vuodentaitteessa näin sneak peekin tulevaan, tiesin, että tulen ostamaan luonnonvalkoisen Dobby -paitapuseron. Raidallinen röyhelöpaita sen sijaan oli heräteostos tilausta tehdessä, mutta pääsi näistä ensimmäisenä käyttöön.

Kuten olette ehkä huomanneet, rakastan Oasiksen mekkoja, joita omistan useita. Muutaman olen saanut blogin kautta, loput olet ostanut. Tulinpa Azerbaidžanissakin shoppaileeksi Oasiksen myymälässä. Tänä talvena kovassa käytössä on ollut burgundinpunainen Millie Wrap Dress ja Rainbow -sydänmekon ostin loppukesästä. Kesällä oli kovassa käytössä niin Georgian kuin Tallinnan reissuilla Frill Rose Midi Dress.

Oasistahan luotsaa Business Womanin Pia, ja kuten olen jo jossain aiemmin todennut, on ollut supermielenkiintoista seurata matkaa jo paljon ennen kuin verkkokauppa aukesi.

Alekoodi Oasis-verkkokaupaan

Onkin kiva voida tarjota alekoodi käyttöönne Oasiksen verkkokauppaan.

Koodilla SW20 saatte 20 prosenttia alennusta normaalihintaisista tuotteista, joten nyt kannattaa suunnata ostoksille ja seurata saapuvia kevätuutuuksia.

Koodi on voimassa 10.3.2019 asti.

Oasiksen koot ovat mielestäni melko reiluja, mekoissa ja hameissa suosin kokoa 32-34, mutta puseroissa pituuteni takia hihan- ja selänmitta vaatii vähän isompaa kokoa. Toisin sanoen, jos arvot kokojen välillä, todennäköisesti pienempi on se parempi.

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Hei ihana, mulle on blogissani sulle haaste! <3

http://www.anna-mariak.com/2019/02/24/kun-en-kasitellyt-vaikeita-kokemuksia/

Vastaa

Oi, ihanaa! Kiitos <3

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.