Jos pyydettäisiin nimeämään vaatekaapin peruspilareita, nostaisin listalle klassisen trikoisen kietaisumekon. Trikoo saa mekon mukautumaan kroppaan kivasti ja lisäksi tekee siitä mukavan päällä. Musta kietaisuhenkinen trikoomekko on viimeisen parin vuoden aikana eniten käyttämiäni vaatteita, ja taipuu eri tavoin asustamalla niin toimistoon kuin iltaan. Ja erityisesti toimistoon kietaisumalliset mekot sopivatkin loistavasti!

Monikäyttöisin mitta on polvea lähentelevä, sellainen kuin vaikka tässä raidallisesta trikookietaisumekossa, jonka hankin ihan vähän aikaa sitten. Ensisijainen ajatus oli nimenomaan toimistokäyttö, mutta sittemmin on päätynyt päälle muulloinkin. Kun alle laittaa pitsipäänteisen topin, kokonaisuus saa uutta vivahdetta. Kevään ostoslistalla on myös musta kietaisumekko, vähän pidempi kuin jo omistamani, kunhan löydän sekä materiaaliltaan että malliltaan miellyttävän. Tilasin jo testiin pari, mutta liian kiiltävä materiaali sai laittamaan ne palautukseen – haluan ehdottomasti pehmeää tiheää trikoota ja mattamustaa, ilman mitään ylimääräistä. Mutta eiköhän sellainenkin jossain vaiheessa tule vastaan, siihen asti pärjää näillä mainiosti!

Nyt pitäisi kerätä tavarat ja suunnata cyclingiin (olen onnistunut kiitettävästi tihentämään liikuntarytmiä, mikä on tehnyt tosi hyvää ololle), ja valmistautua viikon viimeiseen työpäivään (onneksi etäpäivään). Viikonlopulle on mukavan erilaista ohjelmaa, mutta siitä ehkä paremmalla ajalla.

Kietaisumekko: Mango / Takki: Esprit / Nilkkurit: ALDO / Kaulakoru: & Other Stories / Kello: Rosefield / Laukku: ostettu Roomasta

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Hei. Näytät onnelliselta. Mukava lukea sun blogia ja saada inspiraatiota pukeutumiseen. Aurinkoista kevättä! :)

Vastaa

Onpa kiva kuulla, kiitos ihanista sanoistasi! Meinasin kirjoittaa postaukseen, että kuvat on poikaystävän ottamatta ja onpa kiva, että hän silloin tällöin tarjoutuu nappaamaan kuvat – ehkäpä siinä osasyy hymyyn ;)

Samoin, valoisaa kevättä! :)

Vastaa

Mukavan näköinen mekko, sopivan pituinenkin, kun helmaa näkyy hieman takin alta.

Vastaa

Kiva kuulla! Tässä on kyllä ihan loisto pituus :)

Vastaa

Upea mekko ja tosi kaunis kokonaisuus! Itsekin suosin juuri samanlaista tyyliä ja saan blogistasi aina inspiraatiota pukeutumiseen. Näytät kauniilta!

Vastaa

Oi, onpa ihana kuulla!! Kiitos <3

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.