Onpas ollut työn täytteinen viikko, mikä on aika ihanaa ja todella odottamatonta! En ollut yhtään valmistautunut siihen, että työtä olisi jo heti yrittäjyyden alussa tässä määrin, mitä nyt on ollut. Nyt työnteko ei ole yhtään haitannut, päinvastoin, sitä on jonkinlainen uuden alun into ja ihana tunne siitä, että tekee juttuja, joille itse on sanonut kyllä ja myös pohjimmiltaan itseään varten. Olen myös huomannut sen vaikutuksen tehokkuuteen. Kun kaikki päivätyön toimistohäly on poissa ja pystyn keskittymään selkeisiin projekti- tai työkokonaisuuksiin, saa vähemmässä ajassa enemmän aikaan ja tilaa jää myös luovuudelle (ja päiväunille!).

Enkä voi vielä kerran olla liputtamatta sitä, millainen vaikutus on omaan mielentilaan sillä, ettei herätyskelloa välttämättä edes tarvitse laittaa aamuksi soimaan. Näinä elokuun päivinä olen siis aloittanut työnteon verrattain myöhään, mutta toisaalta voinut ihan hyvin tehdä vielä työjuttuja yhdeksän aikaa illalla (kuten eilen), eikä se haittaa yhtään. Oleellista kai siinä on valinnan vapaus, nyt vihdoin on mahdollisesta käyttää hyväksi omat energisimmät tunnit ja rytmittää työn teko itselle sopivimmaksi.

Toki nyt ollaan vielä alussa, aika näyttää millaisiksi viikot ja ennen kaikkea työmäärät muotoutuvat. Varmasti tulee hetkiä, joissa olo ei ole työn suhteen niin onnekas kuin nyt, mutta olenkin vakaasti päättänyt pistää tuloista mahdollisimman paljon säästöön, niin arki kestää hiljaisemmatkin kaudet.

Tämä pallokuosinen mekko on kesän hankintoja Oasikselta (huomasin muuten juuri, että tänä viikonloppuna Oasiksen verkkokaupassa on kaikki normaalihintaiset tuotteet -20% koodilla ELOKUU19). Rakastan polka dot -kuosia. Siinä on jotain ajatonta eleganssia, johon ei vain kyllästy. Talveksi toivoisin löytäväni vähän vastaavan tyylisen, mutta pitkähihaisen ja avarapäänteisen. Vaikka ihan kivasti tämä toimii myös neuletakinkin kanssa.

Mekko: Oasis / Kengät: Miss KG / Laukku: Nicoli
Asukuvat: Nina, Tunnetila

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.