Pidän vielä väenväkisin kesävaatteista kiinni, vaikka auringonpaistekaan ei enää tunnu samalta kuin vielä pari viikkoa sitten. Kesäkausi on kuitenkin niin lyhyt, että haluan käyttää kauden vaatteita niin pitkään kuin vain suinkin mahdollista. Keveät kesävaatteet tosin eivät välttämättä ihan sellaisenaan istu toimistokäyttöön, mutta kerrostamalla ohuiden ja hihattomienkin vaatteiden käyttökautta pystyy pidentämään kummasti. Tämä eilisen asun kesämekkonihan oli se, joka oli lomallakin mukana ja siinä yhdessä reissuasussakin vilahti, mutta muuntautui nyt toimistoon umpinaiset kengät ja jakun lisäämällä. Ja mitä kenkiin tulee, joku ehkä muistaa tarinan näiden takana…?


navy bleiseri 01navy bleiseri 17 navy bleiseri 26navy bleiseri 2Mekko: Zara / Bleiseri: H&M / Laukku: Michael Kors / Kengät: H&M / Vyö: Global

Omistin aikoinaan samanlaiset kengät mustina ja tällaisina konjakkisina, ja halvasta hinnasta huolimatta ne olivat ihan käsittämättömän hyvälestiset. Kengillä vain jaksoi ja jaksoi kävellä, mutta niin kuin paljon käytetyllä on usein tapana, ne kuluivat. Ensin päättyi mustien matka ja parista kolmeen vuotta sitten kuluivat loppuun konjakkiset. Surin asiaa blogissa ja ihana lukija riensi apuun, hänellä sattui olemaan juuri samanlaiset konjakkiset käyttämättä ja vieläpä minun koossani, ja kuinka ollakaan, hän halusi lahjoittaa ne minulle. Onnesta soikeana olen siitä lähtien aktiivisesti kuluttanut näiden lahjakenkien pohjia, mutta tänään oli myönnettävä, kyllä nämäkin nyt ovat tiensä päässä. Kärjet ovat kuluneet ja muutenkin pinta näkyvästi elämää nähnyt. Suuri ilo on näistä ollut ja lahjoittaja on ollut monesti mielessä, kuin suurenkin arvoesineen antaja konsanaan. Mutta ei auta, aika tekee tehtäväänsä. Tosin hyvän elämän ovat kengät saaneet, uskaltaisin luvata. ;)

Katso myös nämä

8 comments

Vastaa

Kivasti yhdistetty tyyli. Sinulla on kyllä avuliaita lukijoita :)

Vastaa

Kiitos! No toden totta, olen vieläkin häkeltynyt lahjoituksesta :)

Vastaa

Ihana loppukesän asu :) Juuri näin pitäisi ajatella omiakin vaatteitaan useammin, että millä kaikilla eri tavoilla niitä voisi pukea, myös ”väärään” vuodenaikaan.

Vastaa

Kiitos :) No niinpä, sen kerrostamisen vain niin herkästi unohtaa kun uusi kausi on aluillaan ja kaapissa polttelee jo uuden sesongin vaatteet.

Vastaa

On muuten ihan mielettömän hyvä mätsäys noi kengät ja laukku. – Mutta eiksookin kurjaa, kun lempparikengät alkaa vetää viimeisiään! Mä käytin yhdet halpisruskeat hyvälestiset myös ihan loppuun, ja sitten riemastuin kovasti, kun löysin yhdestä kenkäkaupasta samanlaiset mustana. Arvaapa vain, ovatko nekin jo nähneet kilometrin jos toisenkin…

Vastaa

Hih, kiva kuulla, että tykkäät! Ja kyllä, sitä niin kovin yrittää vielä pitkittää kenkien ikää ja ajatella, että jos nyt vielä kerran pari käyttäisi, mutta samalla mielessään jo tietää, että ei kannata, puhki ovat jo vaikka kuinka yrittäisi. Samaan aikaan jännää, että löytyykö mitään yhtä luotettavaa paria, josta voi olla ihan yhtä varma, että varmasti jaksaa jaloilla koko päivän! Nämä H&M:n kengät ovat muuten kyllä hyvä todiste siitä, että halpa ei automaattisesti tarkoita huonoa; ovat lyöneet kyllä mukavuudellaan ja kestollaan niin monet kalliimmat kilpailijansa :)

Vastaa

Oih, rakastan tuota mekkoa :) Pitäis itsekin oppia yhdistelemään kesäisiä vaatteita hiukan lämpimämpiin, jotta saisi välikausipukeutumiseen vähän enemmän puhtia..

Vastaa

Hih, kiitti! Itse olen huomannut vähän turhan nopeasti hyppääväni kesävaatteista syysvaatteisiin, vaikka kesäkausi on niin lyhyt, että oikein hyvin lämpimämmän kauden vaatteita voisi vielä hyödyntää alkusyksyn leudoissa ja lempeissä keleissä! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.