Viime viikonloppuna sää oli Virossa vaihteleva, mutta kokonaisuudessaan ihan kohtuullinen. Käytännössä se kuitenkin tarkoitti sitä, että käyttöön pääsi kaikki mukaan pakattu, aina paksusta huivista ja farkuista kepeään hellemmekkoon asti. Avainasemassa oli kerrostettavuus, ja tässä asussa toiminut neule ja takki saivat pelata yksiin tarvittaessa ihan kaiken kanssa.

Alla on tuore kesämekkoni, johon iskin silmäni jo Georgiassa. Leviksen denimmekko jäi kummittelemaan mieleen vielä palattua, ja onneksi löytyi Zalandon valikoimasta. Jonain lämpimänä päivänä nappaan vielä asukuvat ilman kerroksia. Joka tapauksessa, mekko on ihana. Rento ja kesäinen, juuri hyvä loppukesän lomaviikkoihin.

Vaatteet on mielessä huomisenkin suhteen. Suuntaan työreissulle Tukholmaan ja olin jo katsonut kaikki valmiiksi aikaista aamua varten, kunnes tajusin kurkistaa vielä säätiedotteen ennen nukkumaan menoa. Hyvä niin, melko lämpimät vaatteeni vaihtuivat lennossa hellekeleihin sopiviksi, sää näyttää nimittäin ennusteiden mukaan todella kesäiselle, suorastaan kuumalle. Toivottavasti on aikaa edes hetki ulkona, vähintään lounaan merkeissä!

Neule: H&M / Denimmekko: Levi’s / Sandaalit: Swedish Hasbeens /
Takki: R-Collection / Kangaskassi: Marimekko, saatu blogin kautta

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Punainen takki on piste ii:n päälle.

Vastaa

Oi kiitos! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.