Kun Google Reader lopetti, on kai minunkin aika muistutella monien muiden tapaan siitä, mistä löydät blogini. Itse en ole koskaan Readeria käyttänyt blogien seuraamiseen, joten en osaa sanoa kuinka hyvin muut väylät korvaavat menetyksen, mutta toivottavasti seuraavista löytyy kullekin sopiva tapa. :)

Blogloviniin tuntuu moni hurahtaneen, eikä suotta, mielestäni sivusto on selkeä, tyylikäs ja helppokäyttöinen.

Blogilista, vanha tuttu, tuskin esittelyjä kaipaa?

Muotiblogiin päivittyy myöskin uudet postaukseni, mutta suoraa seurantamahdollisuutta siinä ei ole.

Facebookiakin voi käyttää seuraamiseen. Sinne päivittyy uudet postaukset ja vaihtelevalla aktiivisuudella muuta sälää. Olen myös inspiroitunut Jolien tiimin Pariisin matkan ajan voimassa olleesta Pop up -kuvamatkapäiväkirjasta, ja miettinyt, josko matkisin ja toteuttaisin vastaavaa seuraavalta reissulta käsin Facebookiin tai Pinterestiin jollain tavoin, kun Instagramiakaan ei vielä Lumiaani ole saatavana. Katsotaan, katsotaan.

Tuoreinpana lisänä Pinterest, omaksi iloksi en vielä ole oppinut pinnailemaan, mutta minulta on toivottu asugalleriaa, jossa asukuvat olisivat helposti selattavana yhdessä paikassa. Idea on kerrassaan loistava, mutten ole keksinyt miten asian toteuttaisin, joten ennen kuin keksin parempaa, päätiin pinnailla asukuviani Pinterestiin. Kaikkia sieltä ei (vielä) löydy, mutta suurin osa kahdelta viime vuodelta ja niistä pääsee linkin kautta kuhunkin postaukseen, josta löytyy udeimmiten lisää kuvia kyseisestä asusta ja sen yksityiskohdista.

Loppuun vielä asukuva Helly Hansenin tilaisuudesta, siltä mielettömän upealta hellepäivältä, kun olin sulaa tummiin housuihini ja paksuun neuleeseen.

merihenkinen asu 11merihenkinen asu 7Housut: Mango / Laukku: Michael Kors / Kengät: Biviel / Neule: Serious Sally

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Mulla on kaikki edes toisinaan seuraamani 20-30 blogia nettiselaimen kirjanmerkeissä, eriteltyinä aihepiirien mukaan. Siitä saa yhdellä klikkauksella auki koko aiheeseen liittyvän jonon jos haluaa =)
En ole koskaan jaksanut tai halunnut ottaa käyttöön taas jotain uutta monimutkaista järjestelmää blogien lukemista varten, yksinkertaisuus on kaunista ja toimivaa.

Vastaa

Sama juttu! Mulla on Muotinlogi.fi usein yhdellä välilehdellä auki, mutta muuten ihan sama kuin sinulla; edes joskus satunnaisesti tsekkaamani blogit löytyy kirjanmerkeistä. Kuten sanoit, yksinkertaista ja toimivaa :)

Vastaa

Vilkaisin netistä suosituimpia vaihtoehtoja Google Readerille, jonka perusteella otin käyttöön Feedlyn (www.feedly.com). Tuonne voi logata sisään googlen tunnuksilla, ja readerissa olevat blogit voi tuoda helposti feedlyyn. Siirto oli mielestäni vaivaton.

Pinterestiin liittyminen oli hieno ja tervetullut lisä. Blogin kautta vanhoja asukuvia on aika vaivalloista metsästää, jos tahtoo joskus hankalana vaatepäivänä inspiroitua jostain hämärästi muistamastaan asukuvasta tai väriyhdistelmästä… Heti löytyi uusia yhdistelyideoita!

Vastaa

Kiitos vinkistä! Onkin itselle ihan tuntematon tuo Feedly, mutta täytyykin käydä tutustumassa, että tietää seuraavan kerran kuullessa, mistä on kyse – kuulostaa ainakin tosi näppärältä :)

Kiva kuulla, jos vaategalleria Pinterestissä saa vihreää valoa! Olen muiltakin kuullut, että vanhoihin asukuviin on hankala päästä käsiksi :) Tykkään siitä, että tuossa Pinterestin sivulla kaikki asut pystyy nopeasti kahlaamaan yhdellä silmäyksellä, ja tietty zoomaamaan halutessaan lähemmäksi. Harmi tietty on, että siinä näkyy vain yksi kuva per asu, mutta onneksi linkin kautta pääsee nopeasti tsekkaamaan lisää kuvia blogin puolelta!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.