Viime päivinä olen kahlannut läpi Islannin kuvia ja rustannut matkapostauksen ensimmäistä osaa. Siinä ohella olen myös yrittänyt käydä muitakin kuvakansioita läpi ja tehdä koneelle tilaa. Olen lopen kyllästynyt jatkuvaan kikkailuun kuvien latauksen kanssa kun joka kerta koneen kantokyky ottaa vastaan, eikä muutamaa hassua kuvaa enää pysty vaivatta lisäämään. Tiedän, olisi pitänyt jo aikaa sitten tehdä jotain, mutta kun en oikein tiedä mistä aloittaa. Niinpä nykyään poistan vähän ja lataan vähän, ihan tyhmää. Nyt olenkin siis yrittänyt poistaa enemmän, sillä tiedän, että muistikortti tulee tukkeutumaan nopeasti kohta alkavan reissun aikana.

Onhan mulla toki ulkoinen muisti, mutta olen kuvieni suhteen ylisuojeleva; en kestä ajatusta, etteivät ne olisi ainakin kahdessa paikkaa siltä varalta, että jotain tapahtuu. Miehen kannustamana hankinkin muistitilaa netistä, joten pitäisi ladata koneen kuvat sinne, olisi sitten kuvat kahdessa lähteessä ja uskaltaisin poistaa niitä ronskimmalla otteella koneelta. Kumma kun pieniä juttuja on niin vaikea saada aikaiseksi..

Siinä ohessa kun olen käynyt kuvakansioita läpi, löysin julkaisemattomia asukuvia, kuten tämän talvilomareissulta unohtuneen asukuvan. Kyllähän osa siitä taisi vilahtaa jo jossain matkapostauksessa, mutta kokokuva on jäänyt julkaisematta. Noh, sopiipahan pikkaisen paremmin näin kesään kuin keskelle talvea. :)

ankkuritoppiHousut: Zara / Toppi: Prahasta / Neuletakki: Mango / Korikassi: KappAhl / Kengät: Malesiasta

Ps. Enää k-a-k-s-i kokonaista työpäivää lomaan. Kuinka huikeaa!

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.