Olen herännyt koko tähänastisen viikon aikaisin ja kuten tiedätte, vihaan aikaisia aamuherätyksiä, mutta kieltämättä pidän tästä tunteesta, että on saanut aikaan poikkeuksellisen paljon. Kun tänään kotiuduin aamupäivän menoista siivosin vaatekaappiani ja keräsin lisää vaatteita kiertoon menevien kasaan sekä sain viimein purettua viimeisetkin rippeet edelliseltä reissulta asti olohuoneen lattialla avoimena maanneesta matkalaukusta. Alkuillan olen piirrellyt erilaisia matkakarttoja ja tutkinut matkustustiedotteita sellaisista maista kuin vaikkapa Tadžikistan, Kirgisia ja Turkmenistan. Ja voin sanoa, mikään ei rentouta niin paljon kuin erilaisten matkasuunnitelmien tekeminen ja reittikarttojen kokoaminen. Sen voittaa ainoastaan matkan päällä oleminen!

Tämä asu on parin viikon takaa, mutta näiden ihanien kesäsäiden myötä voisi ihan hyvin olla vaikka tältä päivältä. Ihan mieletöntä kun kesä lopulta saapui ja saadaan nauttia edes hetki jatkuvasta auringonpaisteesta!

midi skirt-15midi skirt-9 midi skirt-10midi skirt-12  Hame: H&M / Silkkitoppi: Massimo Dutti / Korkkarit: Marian / Korikassi: Global

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

7 comments

Vastaa

Kiitos näistäkin kuvista. Olet yhtä viehättävä kuin aa nelonen.

Vastaa

Vai olisikohan aa nelonen kuitenkin viehättävämpi?

Vastaa

Voi olla.

Vastaa

Ei hitsi, tykkään tosi paljon näistä kuvista! Kahdessa ekassa on nättiä liikettä ja asuhan on tosi naisellinen ja kaunis.

Vastaa

Oi, onpa kiva kuulla, kiitos <3

Vastaa

Ihana hulmuhelma! Oikein aurinkoista viikonloppua! :)

Vastaa

Voi kiitos :) Ihanaa viikonloppua myös sinulle!!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.