Pitäisi pakata loppuviikon Viron matkaan, muttei oikein tiedä mitä ottaa mukaan kun liikkeellä kuitenkin haluaisi olla kevyesti. Päänvaivaa tuottaa sää, näin syyskuun puolella epävakaus on jo ihan odotettavissa oleva piirre, eikä olisi ihme, jos iltaisin sää tavoittaisi jo syksyn tuntua. Lisäksi ennusteissa vilahtelee kaikki sateesta aurinkoon ja siltä väliltä. Lisäksi edessä on kaupunkilomaa Tallinnassa ja sitten luontoaktiviteetteja Saaremaalla, aina majakkavierailusta illalliseen ulkona. Lisäksi on pakko ottaa mukaan työvälineet, jotta voi käyttää siirtymät ja vapaahetket hyödyksi. Niin, että yritä siinä sitten olla kevyesti liikkeellä. Yritän luottaa kerrostettavuuteen, mutta pakko silti pelata varman päälle, sillä tylsintä olisi olla väärin varustautunut.

Vaikka lämmintä on, enää ei pärjää näillä elokuun kuumimpien päivien asuilla, jossa jopa tässä tuntui kuumalle. Asu on muuten hameen ja topin yhdistelmä, vaikka yhtenäisten kuosiensa puolesta näyttääkin mekolle. Kaksiosaisuus tekee näistä mukavasti monikäyttöisemmät, esimerkiksi hame tulee toimimaan loistavasti mustien sukkisten ja vaikka vaalean neuleen parina myös talvikaudella. Ja miksei toppikin toimisi neuletakin alla vaikka mustaan hameeseen yhdistettynä. Pakko alkaa jo ajattelemaan kolean kauden pukeutumista.

Keveimmät hellemekot keräsin jo kaapista pois, sillä niihin en enää usko. Ehkä se on myös prosessia hyväksyä ajatus, että taas yksi kesä on mennyt. Ihan silmänräpäyksessä.

Toppi + hame: Lindex / Korikassi: & Other Stories / Sandaalit: Moheba

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.