Blogi on jäänyt hetkellisesti hunningolle kun  olen yrittänyt nauttia pienistä kesähetkistä ja tietenkin survoa viimeisiä töitä pakettiin ennen lomaa. Nyt parina päivänä ylimääräisen ajan koneella on varastanut tuskainen yritys löytää tulevalle viikonlopulle jotain tunnelmallista, mutta kivoja aktiviteettimahdollisuuksia omaavaa lomakohdetta. Sellaista, jonne pääsee näppärästi bussilla tai junalla. Vaikuttaa mahdottomalta tehtävältä.

Toivelistalla kiikkuu Hanko, Naantali ja Rauma (viimeinen olisi aivan erityisen kiva, siellä kun en ole vielä käynyt), mutta kaikkien majoitukset ovat aivan täyteen varattuja. Olen kahlannut hotellihakusivuja ja soittanutkin itseni majoituksen varauslistalle Raumalle, toivoen, että jostain nyt yksi kiva majapaikka ilmenisi, mutta toivo alkaa hiipua. Ylihuomenna pitää päästä matkaan, mutta kohde uupuu. Enpä olisi koskaan uskonut, että kotimaankin kohteet ovat lomasesonkina näin kysyttyjä!

Nyt olisi siis todellakin kuumille vinkeille tarvetta Jos keksit villin kortin, jossa tekemistä viikonlopuksi, niin älä jätä huikkaamatta. Nyt ei siis eräkohteet etsinnässä, vaan kiva rentoutumiskohde (sisältää siis suht keskeisellä paikalla olevan edes ihan kivan majoitusmahdollisuuden) kahdelle aikuiselle, jossa kuitenkin mahdollisuus aktiviteetteihin (suppausta, saarivisiittejä, museoita, yöuintia tai jotain ihan uutta). Ideoita, anyone?

Kuva: Sara S.

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Miten olisi Raahe? Aivan ihanat majoitusvaihtoehdot Katariinan kammari ja Langin kauppahuone, löytyvät facesta ja netistä. Aktiviteetteja löytyy saarivierailusta, melontaa, suppausta, museoita.. Itse menisin jo senkin takia, että saisin yön viettää Sofian kamarissa/Langin kauppahuoneella :)

Vastaa

Oih, ihana idea! Raahe ois muuten ollutkin aivan loistava, mutta hitsit, se on kyllä vähän liian kaukana käytettävissä olevaan aikaan nähden :( Kurkkasin just VR:n sivuilta ja näyttää vievän 6 tuntia Helsingistä suuntaansa. Raumakin oli matka-ajansuhteen vähän siinä ja siinä, mutta vajaat neljä tuntia vielä pystyisi, mutta yli sen imaisee kyllä muuten niin paljon viikonlopusta, että melkein jää toiseen kertaan. Just viime viikonloppuna istuin Onnibussissa 5 tuntia suuntaansa Savonlinnaan ja tuskailin matka-ajan suhteen, nyt olisi niin kiva saada maisemanvaihdos vähän järkevämmällä siirtymäajalla.

Mutta Raahe täytyy kyllä vielä nähdä!!

Vastaa

Entäs Kotka tai Loviisa?

Vastaa

Loviisa itse asiassa on ollut mun tämän kesän toivelistalla, vähän vaihtelua Porvooseen, mutta sekin näyttää just tuolle ens viikonlopulle täyteen varattua. Voihan! Mutta Kotka, hmm, siellä yhdessä vaiheessa kävin paljon, mutten enää pitkään aikaan aikaan. Täytyykin heti kurkata, mitä Kotkalla olisi tarjota autottomalle turistille! Kiitos tuhannesti vinkeistä :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.