Mikä säätäminen onkaan ollut yhden melko ex tempore lomaviikonlopun kanssa! Nyt viime hetkellä, kiitos muiden peruutuksien, minilomakohteeksi onnistuin nappaamaan Rauman. Tosin melko luksusta olisi, jos vielä saisi jotenkin sumplittua saman majapaikan molemmille öille, mutta jää nähtäväksi tapahtuuko sillä tapaa suotuisia viime hetken peruutuksia.

Kotikaupungin kesäilot eivät onneksi ole vaatineet säätöä, ellei nyt sään jatkuvaa huomioimista voi sellaiseksi laskea. Tuntuu nimittäin, että aina on väärin puettu. Kun on lämmin, olen farkuissa ja pitkähihaisessa, kun alkaa yllättäen sataa kaatamalla vettä, olen liikkeellä kesämekossa ja ilman sateensuojaa. Mutta sitähän se on, Suomen kesä, mutta on sentään kesä. Se on aika ihanaa. Ja kaikki ne pienet hetket, jotka säiden ja vielä toistaiseksi jatkuvan arjen lomaan mahtuu.

Yksi niistä kivoista kesähetkistä oli eilinen kahvittelu Sara S:n kanssa. Poikkesimme Birgitassa ja havahduin siihen, että miksi ihmeessä en ole käynyt kahvilassa useammin! Olen kyllä monesti mennyt ohi, Löylyssäkin käynyt muutamaan otteeseen, mutta jotenkin Birgitta on jäänyt vain ulkoa tutuksi rakennukseksi. Mutta mikä ihana valikoima ja erityisesti miljöö! Sinne on suunnattava tänä kesänä vielä uudelleen!

 Mekko: River Island / Sandaalit: Swedish Hasbeens / Laukku: Coccinelle / Aurinkolasit: Police, saatu blogin kautta
Kuvat: Sara S.

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Mistä se sun instagramin kuvassa oleva punavalko raidallinen mekko on? Se on aivan ihana!

Vastaa

Oi kiitti! Se on aivan ihana :) Kyseessä on &OtherStoriesin mekko, näyttäisi löytyvän vielä ainakin verkkokaupasta: http://www.stories.com/fi/Ready-to-wear/Dresses/Scoop_Back_Jersey_Dress/582938-0497125001.2 :)

Vastaa

Tosi hieno mekko!
ite huomasin etelässä sen että lähes kaikki vaatteet oli liian kuumia, mutta löytyi onneksi ohutkankaisia olkaimettomia mekkoja jotka käy. Suomen kesä on siitä hyvä että voi käyttää myös pitkähihaisia

Vastaa

Kiitti! Tuollaiset ovatkin ihan parhaita etelässä, juuri sellaiset ohuet, ilmavat ja hengittävät matkut ja olkaimettomat mallit :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.