Viikon alussa testasin paksuja sukkahousuja, mutta olisihan se pitänyt tietää, paluuta ei ole ja pysyvä askel syksyyn on otettu. Oikeastaan tuntuu aika hurjalta miettiä, että seuraaviin sandaalikeleihin voi hyvinkin olla seitsemän tai jopa kahdeksan kuukautta. Tällä hetkellä se tuntuu valtavan pitkälle ajalle. Ja vastaavasti tämän vanhan kesäasun katsominen tuntuu toiseen suuntaan kaukaiselle, vaikkei siitä lopulta olekaan kovin kauaa. Mutta kai sitä jälleen jotenkin sopeutuu. Sitä paitsi, vuoden loppu menee aina nopeasti.

Nopeasti on menneet viimeiset pari viikkoakin, jonka olen viipyillyt miehen nurkissa matkalaukkuineni. Jotenkin sitä aina sopeutuu kulloiseenkin tilanteeseen nopeammin kuin alkuun ajattelisi. Matkalaukkuelämä on siis turhauttanut vähemmän kuin olisin arvannut, vielä ei oikeastaan ollenkaan ja arki kun rullaa jo vauhdilla omalla painollaan. Sen sijaan se, mikä aiheuttaa turhautumista on remonttijärjestelyt. Kuten mainitsinkin, remppa-ammattilaisella alkoi uudet projektit, mikä oli tiedossa jo aiemmin, eli ei tullut yllärinä. Toimitus- ja päätöksentekoaikojen takia ylipäätään remppaa päästiin aloittamaan myöhemmin kuin alussa arvelin, joten nyt olen tilanteessa, jossa hyvä ammattilaiseni on sidottuna toiseen projektiin ja yritetään molemmat miettiä, miten saataisin viimeiset asiat hoidettua hyvin loppuun.

Näyttää siltä, että järkevintä on ottaa ainakin kylppäritöihin ja ehkä jopa keittiön asennukseen joku muu, mutta yritäpä tässä ajassa löytää pätevää, luotettavaa ja hyvän hintaista ammattilaista. Kaikki saamani tärpit ovat työllistettyjä pitkälle ensi vuoteen, joten kieltämättä vähän stressaa, miten ratkaista kuvio. Onneksi remppa-ammattilaisenikin koluaa läpi kontaktiverkostojaan, joten pidetään peukut pystyssä, että löytyisi pian hyvä tyyppi, jolla on sekä aikaa että sopivaa osaamista! Näiden asioiden sumplimista siis luvassa viimeistään alkuviikolla, mutta sitä ennen suht verkkaista viikonlopun viettoa.

Tämä asu on Verlan tehdasvierailulta.

Mekko: Oasis / Korikassi: & Other Stories / Sandaalit: Vagabond / Korvakorut: Ibero

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Hei, oletko yrittänyt olla yhteydessä Helsingin alueen ammatillisiin oppilaitoksiin? Esim. talonrakennus-ja korjauspuolelle. Tekevät mm. remontteja ns.oikeisiin kohteisiin. Mielestäni siellä on useampiakin oppilaitoksia. Olen joskus käyttänyt Tampereella ammatillisten koulujen palveluksia. Oppilastyötä opettajien valvonnassa edullisesti suoritettuna.
Täällä myös toimii palokunnassa sellainen epävirallinen remonttirinki, jonka palveluksia olen käyttänyt. Palomiehissä kun on monen alan osaajia ja aikaisempaa koulutusta. Tekevät ”keikkaa” vapaapäivinään. Soittelin vain palokuntaan ja parin päivän päästä oli tapetit seinässä. Suosittelin työkaverillekin ja homma onnistui yhtä hienosti.

Vastaa

Oh, toi onkin hyvä vinkki, eipä tullut mieleenkään! Kiitos, tätä täytyykin heti selvitellä. Joku muuten just ihan vastikään vinkkasi, että palomiehet vapaapäivinään tekee myös muuttokeikkoja, joten sopii hyvin kuvaan jos kevyet remppajututkin hoituu :) Hyvä idea!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.