Tässä viikonlopussa on ollut oma erityinen sävynsä. Olen maalannut uuden asunnon lattioita ja organisoinut tulevaa viikkoa, ja siinä samalla useaan otteeseen huomannut pysähtyväni miettimään sitä, että neljän ja puolen vuoden asuminen tässä päättyy ja uusi välilehti kääntyy. Olo on ollut vähän nostalginen. Tiedän, että on aika muutokselle ja odotan uutta jo innolla, mutta silti mieli eksyy kertaamaan näiden vuosien muistoja tässä asunnossa ja kotikortteleissa.

Seiniä vierustaa jo laatikkopinot ja mietin, millä ajalla saan kaiken valmiiksi ensi viikonlopun muuttoa varten. Tai vielä ensi lauantaina remontoidaan ja sunnuntaina on muutto, joten käytännössä tämä on ollut viimeinen kunnon viikonloppu hitaine aamuineen ja aamupaloinen tässä asunnossa. Muutama kaluste lähtee vielä alkuviikolla uuteen kotiin ja sitten jään tänne pahvilaatikkoineni tyhjäämään hyllyjä ja lajittelemaan tavaroita. Koska lähestytään myös syyskuun taitetta, täytynee samalla pakata kesäkin varastoon ja valmistautua syysvaatekertoihin.

Ensi viikosta tulee kiireinen, mutta kun muutto on ohi, pystyy keskittymään remontin loppuun saattamiseen ja sitten lopulta uuteen kotiin muuttoon. Väliajan viipyilen miehen nurkissa ja tietty päivisin asunto- ja työjuttujen äärellä.

T-paita: Nanso* / Midihame: Lindex / Laukku: Coccinelle / Kengät: Vagabond / Kangaskassi*
*Saatu blogin kautta

 

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Näyttää hyvältä tuo Nanson väljä T-paita, hankintalistalle välittömästi.

Vastaa

Kiva kuulla! Tämä on kyllä ihanan klassinen ja mukavan laadukas, eli riittävän paksu, ettei kuulla läpi ja pitää kauniisti muotonsa :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.