Klassinenleopardikuosi on pysytellyt pitkään pois vaatekaapistani. Jossain vaiheessa se alkoi tuntua tunkkaiselle ja jotenkin aikansa eläneelle ja viimeisetkin eläinkuosit korvasi romanttisemmat kukkaprintit. Mutta etäisyys tapaa tehdä ihmeitä ja kun riittävän kauan on ollut erossa jostain vanhasta, saattaa se yhtäkkiä alkaa tuntua uudella tapaa kiinnostavalle. Niin taisi käydä nytkin. En edelleenkään vilkuile sellaisten vahvasti ruskeasävyisten eläinprinttien perään, mutta vaaleammassa sävyssä ja sirona kuosina huomasin yhtäkkiä ajattelevani sen olevan itse asiassa ihan kiinnostava.

Kun tilasin tämän pantteriprinttihameen melkein toivoin, ettei se sopisi ja voisin jättää eläinkuosit takaisin mielen varastoon pölyttymään, mutta kun puin sen päälle, se istui ja näyttikin yllättävän raikkaalle (mikä on paljon sanottu leopardikuosista). En vielä ihan luottanut omaan makuuni, joten tiedustelin miehen mielipidettä ja yllätyksekseni makutuomari näytti heti vihreää valoa, joten eläinprintti jäi ja päätyi viikonloppuna päälle.

Yleensä ajattelen, että kaikki on kiinni siitä, miten eri kuoseja, vaatteita tai asusteita yhdistelee. Ehkä sama on tässäkin. Kuosi suuressa pinta-alassa saa rentoutta ja freesiyttä valkoisesta teepaidasta ja yksinkertaisista asusteista.

Hame: Oasis / T-paita: Mango / Sandaalit: Kanna, saatu blogin kautta / Laukku: Coccinelle

Nyt suuntaan lähikahvilaan tekemään viimeisiä säätöjä nettisivuille ja huomenna onkin jo ensimmäinen päivä asiakkaan luona. Eli arki pyörähtää konkreettisesti käyntiin kun valmistelutyöt vaihtuvat ihan oikeisiin töihin.

Ihanaa viikon alkua kaikille!

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Kivannäköinen kokonaisuus! Pantterikuosi näyttää levolliselta valkoisen kanssa ja nuo sandaalit ovat ihana väripilkku.

Tsemppiä uuteen alkuun!

Vastaa

Kiva kuulla! :) Ja kiitos tuhannesti <3

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.